Sissi veedaks oma ideaalse päeva Disneylandis

Eestimuusika.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sissi erakogu

Sissi Nylia Benita on üks Eesti laulu finalistidest. 19-aastane Benita jagas, mis on tema loo «Strong» sõnum ja mis teda hetkel kõige rohkem inspireerib.

Milline on kõige ilusam laul talvest?

Kõige ilusam laul talvest minu arvates «Identical Snowflakes», mida esitab Hem. See laul räägib kahest lumehelbest, kes armuvad teineteisesse ja nende teekonnast taevast maapeale. 

Millist sõnumit soovid looga «Strong» edasi anda?

Ma soovin edastada, et iga inimene, pole vahet mis ta on läbi elanud, on võimas, tugev ja imeline.

Mis Sind inspireerib?

Mind inspireerivad teised kunstnikud ja artistid. Vaadates maailma imelisi artiste, siis tekib mul tunne, et kui nemad saavad hakkama ja on jõudnud nii kaugele, siis äkki jõuan mina ka kunagi.

Milline näeb välja Sinu unistuste vaba päev?

Minu unistuste vaba päev näeks välja selline, et ma ärkaksin üles Prantsusmaal Pariisis ja läheksin koos oma poiss-sõbra ja parimate sõpradega Disneyland'i ning veedaksin terve päeva seal. Disneyland on kindlasti üks mu lemmikkohti maailmas. Hommikul sööksin peatänaval Lumivalgukese kohvikus ja siis käiksin kõik oma lemmikatraktsioonid läbi nagu näiteks «Space Mountain», «It's a Small World» ja veel paljud teised. Ja õhtul vaataksin ilutulestikku.

Mis on Sinu kõige südamelähedasem esinemiskoht?

Minu kõige südamelähedasem esinemiskoht on Viimsi kooli aula lava. Seal olen nii palju esinenud, et see on nagu teine kodu.

Mis on Sinu prioriteedid praegu?

Praegu on minu kaks prioriteeti, Eesti Laul ja mu tervis.

Millised instrumendid on kõige kaunima kõlaga?

Tšello ja klaver.

Mis Sind rõõmsaks teeb?

Mind teeb rõõmsaks, kui leian jopetaskust näiteks kaks eurot, mille olin ära unustanud, sest see on nagu kingitus minult minule. Mind teeb rõõmsaks, kui näen tänaval kaht vanainimest käest kinni jalutamas, sest see annab lootust. Ja mind teeb rõõmsaks mu perekond, sest nad on imelised inimesed.

Kuula lugu «Strong» siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles