Video: «Eesti otsib superstaari» saates osalenud Vaido Neigaus ei soovinud Eesti Laulul kaasa lüüa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaido Neigaus
Vaido Neigaus Foto: Olga Osjen

Laulja Vaido Neigaus on välja tulnud uue looga, millega ta Eesti Laulul osaleda ei soovinud. Laul kannab nime «Give Me All Your Luvin».

Aastal 2007 võttis ta osa esimesest «Eesti otsib superstaari» saatest, kus ta pääses 100 parima hulka, kuid teatrivoorust edasi stuudiovoori ta ei pääsenud, kirjutatakse Vikipeedias.

Vaido ütleb kaks päeva tagasi YouTube'i üleslaetud laulu kohta: «Alguses oli mul plaan proovida selle looga Eesti Laulule, kuid siis otsustasin, et avaldan inglise keelse EP. See oli viimase hetke otsus ja ma arvasin, et see lugu ei ole lihtsalt see lugu sellele konkursile.»

«Ma soovisin teha selle, kuna mu elu hetkel on niivõrd palju seotud Soomega. Mu igapäevased keeled on inglise ja soome keel. Sõbrad siin on ikka küsinud kogu aeg, et millest sa laulad, sest enamus lugudest mul on eesti keeles. Nüüd ehk ei pea ma vähemalt tõlkima,» naljatas laulja.

Vaido laul on suunatud kõikidele tema kuulajatele, kes on olnud temaga sellel teekonnal ja sellest tuli ka idee teha selline lugu, mille ta panin kokku koos MjProductioniga. EP nimi on V:EP ja seda on võimalik kuulata kõikides digitaalsetes keskkondades.

Kuula Vaido Neigausi uut lugu ...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles