Genka hakkab räppima legendaarse Cypress Hilli dj-ga

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henry Kõrvits
Henry Kõrvits Foto: Raigo Pajula

Eesti räppar Genka ehk Henry Kõrvits hakkab tegema koosööd oma lapsepõlve iidoli Dj Muggsiga, kelle produktsiooni kuuluvad näiteks House of Pain’i legendaarne «Jump Around» ning kogu Cypress Hilli looming.

Kaks kuud tagasi tõi räppar Genka kuulsa dj Tallinna esinema ning tema mänedžer Mike Drummond käis eelmisel nädalal veel korra Eestis – nüüd juba arutamas koostööplaane Genka ja DJ Muggsi vahel, vahendab reporter.ee.

«Dj Muggs on ikkagi ütleme lapsepõlveiidol ja kui see lapsepõlveiidol tuleb sinu juurde ja ütleb niimoodi, et ta tahab suga koostööd teha, siis selles mõttes on see ikkagi kõik, mis sa soovida võid,» oli Genka vaimustuses.

Projekt realiseerub millalgi järgmisel aastal. «Päris mitu ideed on olemas. Ma arvan, et kevadel me hakkame seda tegema ja suve-sügise jooksul saame asjadega ikka hakkama. Kui mitte isegi kevadel,» lisab Kõrvits.

Mike Drummond rääkis, et inimestest, kellega ta koostööd on teinud, juhtub kõige huvitavamaid asju just Snoop Doggiga. Alustades Londoni lennujaama vahistamisest kuni Vene maffia kinnihoidmiseni kuskil Saksa ööklubis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles