Patuse Poole Edvin Petrov leidis enda kõrvale uue ja pea poole noorema Sünne (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patune pool: Sünne Valtri ja Edvin Perov Soomes eesti jaanitulel
Patune pool: Sünne Valtri ja Edvin Perov Soomes eesti jaanitulel Foto: MADIS SINIVEE/EESTI MEEDIA/SCANPIX

Vana-aastaõhtul andis viimase kontserdi kultusbänd Patune Pool. Kollektiivi liige Edvin Petrov pole loorberitele puhkama jäänud ning on enda kõrvale leidnud uue, Sünne Valtrist peaaegu poole noorema lauljatari.

Edviniga asub lavalaudu jagama Kadrinast pärit hõbehääl Regina Sundejeva. Artistinime all Topeltmäng on juba välja antud ka esimene muusikavideo: eestikeelsed sõnad on kirjutatud Anna-Maria Zimmermanni loole «Amore Mio». «Jaanuari alguses otsustasime, et võiks koos sellel suurel ning avaral muusikamaastikul miskit ette võtta,» kirjutas uus duo Facebookis.

Eelmisel aastal Kadrina keskkooli lõpetanud Regina Sundejeva on kooli esindanud paljudel lauluvõistlustel, kirjutas Virumaa Teataja mõne päeva eest. 20-aastase lauljatari tugevuseks peetakse lisaks suurepärasele häälele artistlikkust. Ilmselgelt tuleb talle kasuks kogemus, mille ta on omandanud Kadrina huviklubi Cadencia tantsutüdrukuna.

Vaata uut muusikavideot:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles