Romantiline või mitte? Ethan Hawke'i esimese suudluse lugu kõlab nagu filmiskript

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ethan Hawke abikaasa Ryan Hawke'iga
Ethan Hawke abikaasa Ryan Hawke'iga Foto: Chris Pizzello / AP / Scanpix

Kriitikute poolt tunnustatud filmiga «First Reformed» taas n-ö suurele pildile pääsenud näitleja Ethan Hawke on küll aastast aastasse aktiivselt filminduses tegev olnud, ent vaatamata kokku neljale Oscari-nominatsioonile siiski meediaradari alt eemale suutnud hoida. Nüüd aga on andekast näitlejast taas rohkem rääkima hakatud – antud artikliks andis mees ise värvika põhjuse.

Hiljuti andis 48-aastane Hawke oma «comeback-pressituuri» raames intervjuu ajakirjale W, seoses oma rolliga eelnimetatud filmis, milles näitleja kehastab hingepiinades jumalameest. Intervjuus saadi Hawkilt lisaks sügavatele mõtetele kätte ka paar kirevat kildu tema eraelust, millest kerkis säravalt esile jutustus mehe esimesest suudlusest, mis on juba omaette filmivääriline. Või hoopiski reklaamivääriline? Tõeline Ameerika retro, viimse kui detailini.

«See oli Hamiltoni rulluisurajal New Jerseys. Ta nimi oli Cindy. Tal oli seljas Black Sabbathi T-särk. Oli parasjagu aeglane lugu ja ta nägi tulikuum välja. Me rulluisutasime ringi ja järsku ta küsis mu käest: «Kas sulle meeldib Jack Daniels?» Ma vastasin: «Nojah...Kahju ainult, et ta surnud on.» Ta küsis seepeale: «Kas ta on surnud?» Arvasin, et jutt käib Jimi Hendrixist. Siis ta küsis: «Kas sa oled kunagi keelega suudelnud?» Vastasin: «Muidugi olen.» Tegelikult ei olnud. Ronisime Coca-Cola masinate taha ja hakkasime suudlema.»

Hawke'i eraelu on tollest punktist tänaseks üksjagu edasi arenenud: näitlejal on kaks last Uma Thurmaniga (lahutasid 2003) ning kaks last oma praeguse naise Ryaniga, kes oli tema ja Thurmani lapsehoidja.

Vaata Hawki filmi «First Reformed» treilerit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles