Dialoog: naine sai pahaseks, kui kaaslane keeldus maksmast tema suurt restoraniarvet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine kutsus meest ebaviisakaks, kuna kaaslane keeldus maksmast tema suurt restoraniarvet. Pilt on illustratiivne.
Naine kutsus meest ebaviisakaks, kuna kaaslane keeldus maksmast tema suurt restoraniarvet. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Kohtingutel võib igasuguseid põnevaid seiku juhtuda. Eriti siis, kui ollakse närvis. Kuid selle paarikese kohting oli teistsugune. Naine kutsus meest ebaviisakaks ja keeldus temaga uuesti väljaminemast, kuna mees keeldus maksmast naise suurt restoraniarvet.

Asi nimelt sellest, et kui see paarike väljas käis, siis oli naine teinud 110 eurose arve, samas kui mehe väljaminek oli 17 eurot, kirjutas The Sun.

Kohting.
Kohting. Foto: SCANPIX

Nende vestlus nägi välja selline:

MEES: Kas sa tahaksid uuesti välja minna?

NAINE: Pärast seda, mida sa eelmine kord tegid? Uskumatu

MEES: Mida ma tegin?

NAINE: Ma pidin maksma oma söögi ja joogi eest, samas kui sina maksid vaid enda oma eest. Mida kuradit.

MEES: Ja siis? Sina kutsusid mind lol. Sa ole rõõmus, et sa ei maksnud ka minu oma eest., lisaks mina tellisin vaid carbonara ja õlu, samas kui sina tellisid homaari ja 80 eurose veini.

Minu toit maksis kokku 17,50, samas kui sinu oma oli 110 eurot.

Kas sa tõesti arvad, et ma maksan selle eest? Ma olen tudeng, mitte sinu suhkruissi.

NAINE: Uskumatu, sa oled nii ebaviisakas. Ma ei lähe sinuga enam iial välja, kui sa ei suuda neiu söögi eest maksta, siis miks üldse kutse vastu võtta. Härrasmees maksab ALATI neiu söögi eest, aga paistab, et sina oled gei.

MEES: Tegelikult ma olen härrasmees ja ei lahkunud, kuigi sa rääkisid kogu aeg, kui palju sulle meeldib teine mees, ja tahaksid temaga ameleda.

NAINE: Mida iganes. Sa tahtsid niikuinii ainult seksi saada. Nägemist, luuser.

MEES: No ... muidugi ma tahtsin sinult seksi saada, kuid siis ma taipasin, et mul ei pruugi olla selleks vajaminevat 20 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles