Pildid ja video: kummitus liigutas surnuvankrit (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paranormaalsete nähtuste uurija Steve Wessoni teatel õnnestus tal 3. jaanuaril Nottinghamis asuvas Kummituste muuseumis jäädvustada, kuidas nähtamatu jõud liigutas kuninganna Victoria (1819 – 1901) ajastust pärit surnuvankri ühte osa.

46-aastane Wesson püstitas muuseumisse kaamera, kuna teda huvitas, kas seal tõesti on öisel ajal kummitusi, teatab storytrender.com.

Wesson vaatas öisel ajal tehtud salvestise läbi ja ta sõnul oli selgelt näha, et keegi liigutab surnuvankri vedamiseks mõeldud käepidet, kuid kedagi ruumis näha ei ole.

«Selles muuseumis on palju eksponaate, mida seostatakse vaimude ja paranormaalsega, kaasa arvatud nimetatud surnuvanker. Otsustasin sellesse selgust tuua, püstitades 3. jaanuaril muuseumi põhiruumi staatilise kaamera. Olin selle surnuvankri kohta mitmeid jutte kuulnud ja mind huvitas, kas tõesti käib seal mõni surnu, keda selles vankris veeti,» lausus mees.

Wesson vaatas 4. jaanuaril läbi öisel ajal tehtud salvestise ja sellel oli üllatavat.

Paranormaalsete nähtuste uurija Steve Wessoni sõnul õnnestus tal jäädvustada, kuidas kummitus liigutas surnuvankri käepidet
Paranormaalsete nähtuste uurija Steve Wessoni sõnul õnnestus tal jäädvustada, kuidas kummitus liigutas surnuvankri käepidet Foto: Caters News Agency/Scanpix

«Salvestisel on näha, et keegi tõstab surnuvankri käepidet, mis on maapinnal, täiesti üles ja laseb siis alla langeda. See oli väga ehmatav,» teatas paranormaalsete nähtuste uurija.

Inglase teatel mõjutas kummitus ka ta kaamerat, sest selle nähtamatu tegelase tegevuse ajal muutub kaamerapilt häguseks.

Wessoni teatel on ta Ühendkuningriigi mitmetes paikades jäädvustanud nähtamatute jõudude tegevust.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles