Eda-Ines Etti rääkis, mis tundeid Tina Turneri raamatu lugemine temas tekitas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eda-Ines Etti.
Eda-Ines Etti. Foto: AFP / Scanpix

Laulja Eda-Ines Etti luges läbi Tina Turneri uue elulooraamatu «Minu armastuse lugu». Kuigi ta pelgas, et selle raamatu lugemise järel jääb teda saatma tumedam meeleolu, siis üldse nii ei olnud, sest Tina Turner on halbadest aegadest olenemata ise niivõrd positiivse ellusuhtumisega.

Ta märkis, et kuigi ta kartis, et pärast selle raamatu lugemist jääb teda saatma tumedam meeleolu, siis tegelikult see nii ei ole, kirjutas Menu.

Tina Turner.
Tina Turner. Foto: Yuryi Abramochkin / RIA Novosti

«Tema enda ellusuhtumine on kuidagi väga positiivne, et seda raamatut lugedes saab päris hästi aimu tema mõttemudelist. Kuidas ta suhtub elusse ja rasketesse aegadesse, mida tema elus on suhteliselt palju olnud. Alates lapsepõlvest, kus ta tundis, et ta ema ei armastanud teda, ei hoolinud temast eriti, isegi hülgas ta mingil hetkel, rääkimata sellest raskest abielust Ike'ga, kus vaimne ja füüsiline vägivald oli igapäevane nähtus.»

Tina Turner «Proud Mary»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles