Filmikägu: Pääsukese-jutud, tagasivaade Kuldgloobustele, pikk pilk Oscaritele ja värsked kinouudised

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Johannes Pääsukese tõeline elu». Režissöör Hardi Volmer juhendab nimiosatäitjat Ott Seppa. FOTO: Heikki Leis
«Johannes Pääsukese tõeline elu». Režissöör Hardi Volmer juhendab nimiosatäitjat Ott Seppa. FOTO: Heikki Leis Foto: Heikki Leis

Kuku Raadio kinosaade «Filmikägu» võtab sel nädalal ette siristada veidi juttu Eesti kinotaeva uue «linnukesega», kelle päästis lahti režissöör Hardi Volmer, kes saates külas.

«Külas on mitmekülgne mees Hardi Volmer, kes täidab sel nädalal Eesti filmiajaloos ühe valge laigu ja toob meieni «Johannes Pääsukese tõelise elu». Uudisterubriigi täidavad sõnumid Oscari-galast, «Jumanji: Welcome To The Jungle» järjest ja Dune'i uutest näitlejatest. Sekka veidi ka Barbie-juttu,» tutvustavad värsket episoodi filmigurud Lauri Kaare ja Kristjan Gold.

«Kinolevisse jõuavad Kuldgloobuste võitja «Roheline raamat» (Green Book), Clint Eastwoodi värskeim «Muul» (The Mule), tüdrukust ja lõvist rääkiv «Mia ja valge lõvi» (Mia et le lion blanc), Vincent Van Gogh'ist rääkiv «Igaviku väravas» (At Eternity's Gate) ja «Mees, kes üllatas kõiki»,» loetlevad nad rohkeid filmiuudiseid.

Kuula «Filmikägu» 85. osa:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles