Klõps võttelt: Will Smith vihjab sotsiaalmeedias, mis «Pahade poiste» rindel teoksil

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Lawrence ja Will Smith (1995)
Martin Lawrence ja Will Smith (1995) Foto: Ronald Grant Archive / Mary Evan / Scanpix

90ndate hittkomöödia «Pahad poisid» saab juba aasta pärast teise järje ehk kolmanda osa, mille pealkirjaks saab «Bad Boys For Lif3».

Uudis filmi kohta tuli avalikuks kahe kuu eest, kui elevil peaosalised Will Smith ja Martin Lawrence postitasid sotsiaalmeediasse fotod ja videod, millega teatasid järje tulekust. Nüüd on Will Smith andnud kinnitust selle kohta, et filmimine on reaalsuseks saamas ning tõendab komöödiamäruli tulekut fotoga stsenaariumihunnikust. «Päev 1,» märgib ta juurde. «Hoian teid asjaga kursis,» lubab ta fännidele. 

Algselt pidid võtted MovieWebi andmetel algama uuel nädalal, kuid ilmselt saadi varem jaole. Viisteist aastat oodatud järge filmitakse Miamis ja Atlantas aprilli keskpaigani. 

Nädalavahetusel tuli välja ka filmi ametlik sünopsis: järjes pistavad Mike Lowery (Will Smith) ja Marcus Burnett (Martin Lawrence) rinda narkokartelliga, mida juhib Armando Armas (Jacob Scipio). Peategelaste tandemi tiimi kuuluvad näitlejad Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig ja Charles Melton.

Will Smithi IMDB andmetel on millalgi kaugemas tulevikus tulemas ka «Pahad poisid 4», kuid selle kohta pole hetkel rohkem infot jagatud. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day 1. I’ll keep y’all posted

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Miami narkovõmmidest duo Marcus Burnetti ja Mike Lowrey kolmas action-seiklus tuleb välja 17-aastase pausi järel: «Pahad poisid 2» tuli välja 2003 ning «Pahad poisid» esimene film aastal 1995.

Kuigi filmi esimesed kaks osa on tänaseks päevaks selgelt retro, siis on seeria kolmanda osa lavastamine usaldatud uue põlvkonna režissööride, ühiselt tegutsevate Belgia päritolu 30-aastase Adil El Arbi ning 32-aastase Bilall Fallah kätte, kes on tänavu tandemina välja tulnud lühifilmiga räppar Wiz Khalifast ning narkofilmiga «Gangsta». Samade meeste kätte on usaldatud teisegi retrofrantsiisi uustulek, nimelt Eddie Murphy legendaarne «Beverly Hillsi võmm 4», mille kohta hetkel aga peale tuleb-kinnituse muud teada pole. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles