Meemilaine: Punasel vaibal näitlejaid fotopomminud salapärasest promotüdrukust sai netikuulsus

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Lee Curtis ja Fiji-tüdruk Kuldgloobustel 2019
Jamie Lee Curtis ja Fiji-tüdruk Kuldgloobustel 2019 Foto: Matt Sayles / AP

Netis kogub kuulsust salapärase naeratusega promotüdruk, kes suutis end Kuldgloobuste punasel vaibal paljude kuulsuste piltidele «fotopommida». 

Kuldgloobuste gala on üks aasta oodatumaid filmimaailma sündmusi ning uudisenäljas meediakanalid ning meemimeistrid vaatavad iga sündmuselt tehtud foto kullipilguga üle, et midagi põnevat avastada. Sündmuse veesponsor Fiji hoolitses selle eest, et jahutav keelekaste oleks staaridele igal sammul kättesaadav ning püüdliku töö tulemusena juhtus nii, et üks vee promotüdruk sattus kahtlaselt tihti staaridega samale pildile, naeratades monalisalikult mahedat naeratust ning vaadates sageli otse kaamerasse.

Mõistagi ei jää selline korduv muster tähelepanuta ning juba ongi internet täis säutse ja meeme sellest salapärasest neidisest. Väidetavalt jäi neiu fotodele ka ilma veekandikuta, seega tekib küsimus, kas modell tikkus fotodele sihilikult. Veelgi enam - kas tegu oli naljaga või nutika promokampaaniaga?

On kuidas on, tüdruku isik selgitati kiiresti välja ning modellitööde pakkumisi, kui seda juba piisavalt ei jagunud, tuleb nüüd veelgi rohkem ette. Tegu on Los Angeleses elava modelli Kelleth Cuthbertiga, kes postitas endast foto ka oma Instagrami, kirjutades juurde: «Pole just kõige hullem viis pühapäeva veetmiseks.» 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Not the worst way to spend a Sunday... #goldenglobesfijigirl #fijiwatergirl

A post shared by Kelleth Cuthbert (@kellethcuthbert) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles