Cardi B pigistab petmise ees silma kinni ja pöörab abielus puhta lehe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räpparid Offset ja Cardi B 2017.
Räpparid Offset ja Cardi B 2017. Foto: Paras Griffin / AFP

Detsembri alguses teatas USA räpijumalanna Cardi B, et lahutab abielu lapse isa Offsetiga. Nüüd on nad jõudnud punkti, kus jätavad probleemid eelmisesse aastasse ning pööravad oma abielus puhta lehe, kirjutab TMZ.

Allikad kinnitasid TMZ-le et Cardi B ja Offset on järjepidevalt suhelnud, isegi olles puhkusel teisel pool maakera. Paar on otsustanud keskenduda oma abielule.

Offset on lubanud muuta oma käitumist ning olla abikaasa vastu truu ning aus. Cardi on lasknud mehe endale jälle lähemale, sest igatses, mis nende vahel oli.

Naine ei kanna veel abielusõrmust, kuid ta ei käitu ka nagu oleks vallaline. Allikad kinnitasid, et Cardi pole veel lihtsalt emotsionaalselt valmis, et sõrmus tagasi sõrme panna.

Uue aasta võtsid vastu nad teineteisest lahus, sest Cardi tuuritas Austraalias ja Uus-Meremaal ning Offset oli koos bändiga Migos Miamis. Paistab, et mõtetes olid nad siiski koos.

Offset ja Cardi B Ameerika Muusika auhindade galal 2018.
Offset ja Cardi B Ameerika Muusika auhindade galal 2018. Foto: Tony Michaels/ROT/Capital Pictures / TM/ROT/Capital Pictures
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles