Suri Austraalia seebiooperites «Kodus ja võõrsil» ja «Naabrid» mänginud telenäitleja Darius Perkins

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suri telesarja «Naabrid» täht Darius Perkins. Pildil Perkins ja David Clecie 1985. aastal.
Suri telesarja «Naabrid» täht Darius Perkins. Pildil Perkins ja David Clecie 1985. aastal. Foto: Kaader videost/Mirror

Kolmapäeval suri Austraalia telesarjades «Kodus ja võõrsil» ja «Naabrid» mänginud näitleja Darius Perkins. Pere kinnitusel oli 54-aastase telenäo lahkumise taga vähk, vahendab Mirror.

Perkins lõi esimesel hooajal kaasa seebikas «Naabrid», kust ta lõpuks pideva hilinemise pärast vallandati. Perkinsi rolli Scott Robinsonina võttis üle Jason Donovan, kelle abiga püsis tegelaskuju sarjas kuni 1989. aastani. Sarjas abiellus Perkinsi tegelane kauni tütarlapsega, keda kehastas hiljem tuntud popartistiks saanud Kylie Minogue.

Seejärel kutsuti Perkins mängima seriaali «Kodus ja võõrsil», mis loodi tollal konkureerimaks «Naabrite» vankumatu eduga. Eestiski populaarses sarjas kehastas sel nädalal lahkunud näitleja tegelast nimega Gary Samuels.

«Naabrite» staar ja lähedane sõber David Clencie ütles Herald Sunile, et Perkinsi lahkumine teeb ta väga kurvaks. «Mul on nii kahju, et oma semu kaotasin. Meil on sõnulseletamatu side. Me olime semud lõpuni välja,» rääkis Clencie.

Austraalias meeletult populaarne seebiooper «Naabrid» algas 1985. aastal ning pole siiani lõpule jõudnud. 2009. aastal jõudis see TV3 vahendusel ka Eesti televaatajani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles