Meghan Markle'i isa ähvardab prints Harryt: hakka meheks ja saa üle või muidu...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Markle ja tütar Meghan Markle olid aastate eest kui sukk ja saabas.
Thomas Markle ja tütar Meghan Markle olid aastate eest kui sukk ja saabas. Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Sussexi hertsoginna Meghan Markle'i isa on pahane, et pole pärast tütre abiellumist temaga enam kontakti saanud. Thomas Markle ähvardab, et kui noorpaar temaga ühendust ei võta, paljastab ta tütre kohta veel isiklikku infot.

74-aastane Thomas oli küll kutsutud tütre Meghani ja prints Harry pulma, ent sai vahetult enne südamerabanduse ega saanud tulla. Haiglas olles läks ta Harryga telefoni teel tülli ja pani kõne ära, vahendab The Sun. Sellest ajast saati pole isa tütrega ühendust saanud, kuigi on korduvalt proovinud.

Harry palus Thomasel ajakirjanikega suhtlemist vältida, ent tegi hoiatustest hoolimata koostööd paparatsoga. «Nii juhtub, kui sa ei kuula, mida ma sul teha käsin,» ütles prints seepeale äiale. Thomas ei anna aga alla ning ähvardab väimeest, et jätkab meediaga rääkimist ja muutub aina häälekamaks.

Thomas usub, et pole teinud midagi, millega oleks sellise kohtlemise ära teeninud. «Meghani ja Harry vaikimine annab miljonitele, kes mind ja mu peret solvavad, ainult hoogu juurde,» põhjendas mees, miks ta vasturääkimist oluliseks peab. Ta küll tunnistab, et on minevikus vigu teinud, kuid loodab tütrega siiski lepitust leida. Samuti ootab Thomas, et saaks väimehe Harryga esimest korda kohtuda.

Praegu on tema sõnum Harryle aga järgmine: «Võta ennast kokku ja saa üle. Kui ma olen esimene inimene, kes sind solvas ja tundeid riivas, on sul veel palju õppida.» Thomase arvates usub prints, et on teistest kõrgemal ja võib lihtinimesi kehvasti kohelda. «Ma ei saa seda aktsepteerida, see tundub kui ülbus,» ütles hertsoginna isa.

Prints harry ja Sussexi hertsoginna Meghan oktoobris 2018 Tongal
Prints harry ja Sussexi hertsoginna Meghan oktoobris 2018 Tongal Foto: Paul Edwards/The Sun / PA Wire/PA Images/Scanpix

Kuigi Thomas on kurb, et tütar temaga ei räägi, ei usu ta kõlakaid, mis Meghani kohta liiguvad. «Ma ei usu, et ta teeb ka üht kolmandikku asjadest, milles teda süüdistatud on. Ei ole usutav, et ta Kate Middletoni nutma ajas,» usub mees, ent ei saa ka milleski kindel olla, kuna tütar ei vasta ta kõnedele.

Mehe sõnul ongi kõige hullem see, et ei saa tütrelt küsida, mis tegelikult toimub. «Mul on vaja teada, mis kurat toimub ja miks teda iga päev laimatakse,» ütles Thomas. Mees usub siiski, et tütar elab vaikselt uude rolli sisse ja tunneb ennast üha mugavamalt. Kahetsusväärne ongi vaid see, et Thomase jaoks pidanuks see olema üks elu uhkemaid aegu, ent nüüd on sellest saanud õudusunenägu.

Tütre peale Thomas siiski vimma ei pea. «Kui ta mulle helistaks, ütleksin, et mul on hea meel temaga rääkida, ja küsiksin, kuidas tal läinud on. Ma igatsen teda. Enne kui ta Harryt kohtas, mängis ta mu elus suurt rolli,» rääkis isa. Thomas plaanib Meghanist kirjutada raamatu, milles meenutab tütrega veedetud aastaid ja sooje mälestusi.

Lisaks Meghanile on Thomasel veel 51-aastane poeg Tom jun ja 53-aastane tütar Samantha. Leiba on Mehhikos elav mees teeninud Hollywoodi valgustajana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles