Adele sulges oma ettevõtte ja lõpetab tuuritamise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adele 2013. Adele sulges oma ettevõtte ja lõpetab tuuritamise
Adele 2013. Adele sulges oma ettevõtte ja lõpetab tuuritamise Foto: Mario Anzuoni /Scanpix

Võimsa häälega inglannast laulja Adele Adkins sulges oma ettevõtte ning enam tuuritama ei lähe. Adele on varasemalt öelnud, et kontserte talle anda ei meeldi, kuid teeb seda fännide pärast.

30-aastane laulja sulges reedel kontserte planeeriva ettevõtte Remedy Touring LLP ning muutis selle varad likviidseks, kirjutas The Sun.

Ettevõtte sulgemine ei ole sugugi tingitud pankrotist või rahaliste vahendite puudumisest. Eelmise aasta veebruaris avaldatud aruandes on näha, et Adele teenis 2016. ja 2017. aastal kontserdite eest kokku 142 miljonit naela. Laulja andis selle aja jooksul 121 kontserti ja esines kokku 1,5 miljonile inimesele üle maailma.

2017. aasta märtsis tunnistas Adele laval olles, et ta ei ole kindel, kas ta enam lavalaudadele naaseb.

«Ma ei ole tuuritamises hea. Aplaus muudab mu haavatavaks. Ma ei tea, kas ma enam kunagi tuuritan. Ainuke põhjus, miks ma seda teen, olete teie,» sõnas laulja.

Adele 2013.
Adele 2013. Foto: Chris Pizzello / Scanpix

Adele, kelle nimele kuuluvad hitid nagi «Someone Like You«, «Hello» ja «Skyfall», on müünud enam kui 100 miljonit plaati. Tema kolm albumit on alates 2008. aastast olnud esikohal 37 nädalat.

Londonis baseeruv Remedy Touring rajati 2015. aastal laulja täisnime Adele Adkinis nime all. Firma teenis eelmisel aastal 11,5 miljonit naela kasumit ning sellel oli enam kui 14 miljonit naela sularaha.

Mis lauljannast edasi saab, näitab aeg.

Adele Adkinsi laulu «Hello» on YouTube'is vaadatud 2,4 miljardit korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles