Kopli krahvinna hommik algas väga kurioossel moel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Mänd ehk Kopli krahvinna hommik algas väga kurioossel moel.
Ingrid Mänd ehk Kopli krahvinna hommik algas väga kurioossel moel. Foto: Instagram / Karmo Koppel

Kopli krahvinna ehk Ingrid Mänd, kes on suhtes kõmulise räppari Beebilõustaga, sai hommikul meeldiva ja humoorika üllatuse osaliseks, kui räppar üllatas oma neiut sünnipäeva puhul hommikusöögiga voodis.

Beebilõust ehk Andrus Elbing ja Ingrid on aastate jooksul kokku ning lahku käinud, kuid praegu paistab, et nende suhe on tugevam kui kunagi varem. Selle tõestuseks otsustas mees teha midagi romantilist ja tõi naisele sünnipäeva puhuks hommikusöögi voodisse.

Andrus Elbing tõi Ingridile hommikusöögi voodisse.
Andrus Elbing tõi Ingridile hommikusöögi voodisse. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Andruse ja Ingrid suhe paistab praegu olevate tugevam kui varem, sest paarike hakkas novembris otsima uut kodu, et ühine tugev kindlustada.

«Oleme olude sunnil taaskord uue kodu otsinguil. Otsime 3-4 toalist korterit/majaosa Tallinnas. Omanik muretsema ei pea, oleme tegelikult palju viisakamad inimesed kui välja paistame,» kirjutas Beebilõust Facebooki, lisades juurde, et nad ei soovi kodu ei Kesklinnas ega Mustamäel.

Lisaks sellele on Ingrid veel ka lapseootel. Räppar tegi lapseootuse Instagrami vahendusel ametlikuks.

Beebilõust jagas Instagramis pilti, kus poseerib peegli ees koos kallima Ingrid Männiga, näidates pöidlaga rõõmsalt naise beebikõhu poole. «Et teie jõulud tuleks sama ilusad, kui olid meie jaanid,» kirjutas räppar pildi all, vihjates, et Ingrid on praegu kuuendat kuud rase ning laps tehti just jaanipühade ajal.

Naine täpsustas Instagramis, et on olnud 26 nädalat rase ning ees ootab veel 14 nädalat. Selle arvestuse kohaselt peaks väike beebilõust ilmavalgust nägema märtsi lõpus või aprilli algul.

Vaata räppari vahvat «jõulukaarti»:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

et teie jöulud tuleks sama ilusad kui olid meie jaanid @ingridm5nd

A post shared by Beebilõust (@andruselbing) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles