Tšellomängija Silvia Ilves sai ootamatu kingi osaliseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tšellomängija Silvia Ilves.
Tšellomängija Silvia Ilves. Foto: Harry Tiits

Tšellomängija Silvia Ilves, kes eelmise aasta viimastel päevadel sai neljandat korda emaks, avaldas sotsiaalmeedias pildi sellest, et ta sai ootamatu kingi osaliseks. Aga, nagu naine ise ütles, ei olnud kink salapäraselt austajalt.

«See oli küll ootamatult tore üllatus saada hunnik lilli kullerilt ning saatjaks mitte austaja, vaid Eesti Riiklik Sümfooniaorkester,» kirjutas Silvia Ilves ja tänas ERSO-t siira kingi eest.

Vaid mõned päevad varem avaldas Silva Ilves ka oma uue aasta lubaduse, mille puhul ta alguses arvas, et uus beebi Artur võib teda selles ehk segada.

Silvia kirjutas: «1.jaanuar möödus nii ruttu, et alles hilja õhtul tuli meelde uue aasta lubadus vähemalt tund aega päevas pilli jaoks võtta ning eile õnnestus see napilt... Aga mitte, et Arthur poleks lubanud - tema sirutas end aeg-ajalt raskes beebiunes. Videoklipi ajal ta hakkas muidugi juba vaikselt ärkama. Loomulikult oli ka hea tunne nüüd üle pika aja pillimängu HARJUTADA, mitte lihtsalt ruttu kontserdikava läbi mängida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles