Briti küla on tabanud «enesetapuneedus»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gnosalli kirik ja surnuaed
Gnosalli kirik ja surnuaed Foto: metro.co.uk.

Suurbritannias Staffordshire`is asuvat Gnosalli küla on tabanud «enesetapuneedus».

Sellel aastal on Gnosallis vabasurma läinud kuus inimest, kirjutab metro.co.uk.

Viimane enesetapja oli 35-aastane puusepp Terry Ball, kes leiti möödunud nädala pühapäeval oma kodunt, kus ta oli ennast üles poonud.

Ennast üles poonud mees elas samal tänaval eelmise enesetapja, veoautojuhi Peter Forresteriga, kes suri unerohutablettide üledoosi tagajärjel.

Küla enesetapujuhtumid said alguse sellega, et küla postiljon Craig Parsons ennast aastavahetusel üles poos.  Talle järgnes aprillis letaalse kokteili kokku seganud Nigel Hartley-Robins ja mais 17-aastane koolitüdruk Jessica Littleton, kes ennast üles poos. Augustis lahkus köie läbi 75-aastane farmer Ian Gould.

Ainult 5000 elanikuga Gnosalli küla külavanem ega politsei esindaja pole siiani suutnud välja selgitada, miks nii palju elanikke sel aastal on vabasurma valinud.

«Üks põhjusi võib olla selles, et meil pole pikka aega olnud kirikuõpetajat ja inimestel pole olnud, kellel oma südant kergendada ja patte andeks saada,» sõnas kohalik elanik Doreen Sheldrake.

 Enesetappe uuriva politseiniku Andrew Haigi sõnul vajaksid külaelanikud hoopis psühholoogi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles