Räpijumal Eminemi tütar näeb mustades bikiinides äärmiselt seksikas välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hailie Scott Mathers. 2017
Hailie Scott Mathers. 2017 Foto: Instagram

Räpijumala Eminemi tütar Hailie, kes tähistas detsembris oma 23. sünnipäeva, otsustas aastavahetuse veeta Austraalias, ja seda eriti seksikal moel.

Hailie Scott Mathers kandis musti bikiine, kui ta tõsise pilguga luksushotelli basseinis taamale vaatas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i don«t think i»ll ever stop posting about this place #tbt

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Hailie, kes on sündinud 25. detsembril 1995, ema on Kimberley Ann Scott, kellega Eminem on kaks korda abielus olnud ja sama palju kordi ka lahutatud.

Vikipeedia kirjutab, et Eminemi räpigrupi D12 demoalbum «Infinite», mis anti välja 1996. aastal, ei olnud edukas. Paljud laulud sellelt plaadilt räägivad tema raskusest tema äsjasündinud tütre Hailie üleskasvatamisest nappide rahaliste vahenditega – tema jutu järgi oli tal peale töölt vallandamist 1996. aasta detsembris Hailile kingi ostmiseks vaid 40 dollarit.

Hailie on oma välimuse ja kuulsa isa tõttu tõeline Instagrami sensatsioon. Kuigi noor neiu on teinud vaid 63 postitust, siis tal on kokku 1,3 miljonit jälgijat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Eminem, kes on mitmes oma laulus tütart maininud, kirjutas 2002. aastal Hailie'le laulu, kui neiu oli vaid seitsme-aastane. 

Laulu nime valikul räppar väga loov ei olnud.

Eminem «Hailie's Song»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles