Jan Uuspõld palkas lapse hooldusõiguse jagamiseks advokaat Monika Mägi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tantsud tähtedega" saate telgitagused 13.11.11 
Jan Uuspõld
"Tantsud tähtedega" saate telgitagused 13.11.11 Jan Uuspõld Foto: Jelena Rudi

Glamuurse show «Tantsud tähtedega» varjus, argielus, on saate ühel favoriidil Jan Uuspõllul käsil tuline madin – kuid kestnud jant poeg Fredi hooldusõiguse pärast ja lahutus abikaasa Marionist. Jan on otsustanud minna täispangale ja palganud endale appi tippadvokaat Monika Mägi, kirjutab Kroonika

Eelmisest sügisest lahus elav abielupaar on lähedaste sõnul kaotanud igasuguse omavahelise kontakti ja suhtleb vaid advokaatide vahendusel.

Jan (37), kes kurdab tuttavatele pideva rahapuuduse üle, on palganud end esindama vandeadvokaat Monika Mägi.

Mägi on spetsialiseerunud klientide esindamisele kriminaalasjades, kuid nõustab neid vajadusel ka perekonna- ja pärimisõiguse alal.

Marioni (30) kaitsjat, vandeadvokaat Imbi Seimari peetakse aga väga heaks lahutusadvokaadiks. Mõlemad kinnitavad oma osalust Uuspõldude protsessis.

Marionil ja Janil on Lahemaal elamu, mis seisab tühjana ja ootab jagamist. Jan üürib oma noorukese elukaaslase Gerly Tiganikuga (21) Nõmmel maja. Marion elab koos poeg Frediga (6) Tallinna kesklinnas tema perele kuuluvas tillukeses korteris.

Jan maksab pojale iga kuu 139 eurot elatisraha, mis on seaduse järgi miinimum. Peretuttava sõnul tahtvat Marion sellepärast liisingufirmale tagasi anda ka talle poja sünni puhul kingitud Mini Cooperi, kuna tal pole liisingmaksete tasumiseks raha.

Samas on Jan hõivatud tiheda töögraafikuga Tallinna draamateatris ning ka talle ja äripartner Karl Kermesele kuuluva Monoteatri etendused on kõik viimseni välja müüdud.

Jani sõnul on teema komplitseeritud ja delikaatne ning pikemalt lahti seletamine teeks haiget lapsele. Ka Marion ei soovi nende tuliseks kiskunud lahutusest rääkida.

Loe edasi värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles