Vaese mehe Aquaman: Superman Henry Cavill kehastus kodukootud vetejumalaks ja tulemus sai eriti humoorikas

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henry Cavill
Henry Cavill Foto: Jacqueline Quintern / imago /Future Image / Scanpix

Supermani kehastaja Henry Cavill on suur sõber «Aquamani» peaosatäitja Jason Momoaga ning vastupidi. «Justice League'is» koos mänginud mehed jagavad oma vastastikust isiklikku ja professionaalset poolehoidu, mida võib julgelt moodsalt bromance'iks nimetada, ka meedias.

Enne jõule kinodesse jõudnud «Aquaman» vallutab hiidlainena kogu planeeti ning filmi kassaedu prognoosid on kosmilised. Kamraad Cavillil on oma semu edu üle hea meel ning parasjagu Ungaris viibiv näitleja tõttas välismaal olles samuti kinno, saades inspiratsiooni lustakaks Instagrami-postituseks. «Püüan jäljendada päevakangelast, suurte kallistuste, suurte Guinnessi-pintide ja suure naeruga meest, mu sõpra Jason Momoad. Kuidas õnnestus?» küsib Cavill oma fotoallkirjas, milles kiidab Momoad taevani.

Cavilli sõprus on Momoale väga südamelähedane – isegi sedavõrd, et näitlejal kord ühel pressikonverentsil Cavilli kritiseerinud ajakirjanikuga «seis» tekkis. Õnneks naljaga pooleks, mõistagi. 

Warner Bros. Picturesi ja lavastaja James Wani märulist kubisev seiklusfilm «Aquaman» toob ekraanidele üüratu ja visuaalselt hingematva seitsme mere veealuse maailma. Peaosa kehastab Jason Momoa. Filmis paljastub poolenisti inimese ja poolenisti atlantislase Artur Curry pärinemislugu, kui teda ootab ees elu suurim seiklus, mis sunnib teda leppima oma olemusega ja avastama, kas ta ära teeninud õiguse olla see, kelleks sündis – kuningas.

Amber Heard mängib raevukat sõdalast ja Aquamani liitlast Merat; Oscarile kandideerinud Willem Dafoe on Atlantise valitsusnõunik Vulko; Patrick Wilson on Atlantise praegune kuningas Orm/Ocean Master; Dolph Lundgren on Atlantise hõimu Xebeli kuningas; Yahya Abdul-Mateen II on kättemaksuhimuline Black Manta. Oscari-võitja Nicole Kidman astub üles Arthuri ema Atlanna rollis, Ludi Lin mängib Atlantise eriüksuse kaptenit Murki ning Temuera Morrison kehastab Arthuri isa Tom Curryt.

Wani lavastatud stsenaariumi autorid on David Leslie Johnson-McGoldrick («Kurja kutsumine 2») ja Will Beall («Gangsterite jahtijad», telesari «Treeningpäev»). 

Filmi saab Apollo Kinodes näha alates 21. detsembrist 2018. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Vaata eestikeelset treilerit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles