Vana-aastaõhtuks Tinderist kaaslast otsinud noormees sai ootamatul põhjusel korvi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tutvumisäpp Tinder. Naised kurdavad, mida Eesti mehed teevad Tinderis valesti
Tutvumisäpp Tinder. Naised kurdavad, mida Eesti mehed teevad Tinderis valesti Foto: Jonathan Brady/PA Wire/PA Images

Kohtingumaailmas pika ninaga jääda pole mingi haruldus: küll on naisel vanaema juubel, peavalu või tööl kiired ajad. Tutvumisäpist Tinder kaaslast otsinud briti noormees sai aga paraja šoki, kui tema potentsiaalne deit avameelselt teatas, millega ta vana-aastaõhtul hõivatud on.

Briti noormees Brad Galloway jagas vana-aastaõhtul Twitteris uskumatut seika, millesarnased kuuluvad enamasti absurdikomöödiatesse. Nimelt semmis mees kohtinguäpis Tinder võõra neiuga, kelle plaanis välja kutsuda. Kui Galloway tüdrukult küsis, millega ta vana-aastaõhtul tegeleb, andis too teada, et võtab uut aastat vastu haiglavoodis.

Ehmatusega uuris Galloway, mis tüdrukuga juhtus ja kas kõik on ikka korras. Poolteist tundi hiljem vastas neiu, et on hõivatud, kuna sünnitab parasjagu last. «Mees, ma olen nii kurb, et täna õhtul linna peale minna ei saa,» kirjutas naine haiglast. Galloway andis seepeale Twitteris teada, et Tinderis pole üldse lõbus.

Vaata noorte kirjavahetust:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles