Haruldane foto, millel on Bruce «Visa Hing» Willise kõik viis tütart

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Visa hing 4», pildil Bruce Willis politseinik John McClane'ina
Kaader filmist «Visa hing 4», pildil Bruce Willis politseinik John McClane'ina Foto: Rights Managed / TM & © 2006 Twentieth C

Hollywoodi staaril Bruce «Visa Hing» Willisel on viis tütart, keda tavaliselt koos ei näe, rääkimata ühisfotol olemisest.

Kuid nüüd avaldas 30-aastane Rumer Willis, kes on Bruce Willise ja ta eksnaise Demi Moore’i esimene laps, Instagramis foto, kus kõik viis õde on peal.

«Maailma neil kõige tähtsamat inimest minu jaoks. Tänan, et teete mu päeva paremaks ja minust parema inimese. Armastan ja kaitsen teid iga päev ja öö. Olete mu parimad sõbrad. Teie vanem õde,» kirjutas Rumer 31. detsembril 2018 üles pandud foto juurde.

Fotol on lisaks Rumerile 1991. aastal sündinud Scout Willis ja 1994 sündinud Tallulah Willis. Nende kolme ema on Demi Moore, kellega Bruce Willis oli abielus 1987 – 2000.

Bruce Willise ja Demi Moore'i tütred vasakult: Scout Willis, Rumer Willis ja Tallulah Willis
Bruce Willise ja Demi Moore'i tütred vasakult: Scout Willis, Rumer Willis ja Tallulah Willis Foto: Faye Sadou/AdMedia/SIPA /Scanpix

Pildi kahe noorema lapse, 2012. aastal sündinud Mabeli ja 2014 sündinud Evelyni ema on Willise teine naine, 39-aastane briti modell Emma Heming.

Bruce Willis ja ta naine Emma Heming 2014 New Yorgis edukate naiste auhinnagalal
Bruce Willis ja ta naine Emma Heming 2014 New Yorgis edukate naiste auhinnagalal Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP/Scanpix

Willis ja Heming abiellusid 2009. USA meedia teatel saab 63-aastane Willis oma eksnaise Moore’iga, kellega tal on mitmeid ühiseid tööalaseid projekte, hästi läbi. 

Moore oli näiteks 2018. aasta suvel kohal kanali Comedy Central sündmusel «Roast of Bruce Willis», kus Willis tegi kaasnäitlejate kulul nalja, kuid teised kohalolnud said ka Willist oma sõnavõttudega praadida ning seda ei jätnud Moore kasutamata.

Demi Moore esinemas 2018. aasta juulis kanali Comedy Central saates «Roast of Bruce Willis»
Demi Moore esinemas 2018. aasta juulis kanali Comedy Central saates «Roast of Bruce Willis» Foto: Frederick M. Brown / AFP/Scanpix

«Bruce’i arvates oli meie abielu lõpp kohutav ja tema jaoks oli see ebaõnnestumine. Bruce, ära ole enda vastu nii karm, sul on suuremaid põrumisi. Näiteks Planet Hollywood restoranid, film «Hudson Hawk», poliitik Michael Dukakise presidendikampaanias osalemine, keeldumine rollist filmis «Ocean’s Eleven», mille sai George Clooney,» teatas Willise eksnaine.

Walter Bruce Willis (sündinud 19. märtsil 1955 Idar-Obersteinis Saksamaal) on Emmy auhinnaga pärjatud USA filminäitleja, produtsent ja laulja.

Willise näitlejakarjäär algas, kui ta 1984 valiti 3000 kandidaadi seast seriaali «Moonlightning». Oma filmidebüüdi tegi ta 1987. aasta filmis «Blind Date», kus ta mängis koos Kim Basingeriga.

Willise kõige tuntum roll on New Yorgi politseinik John McClane, keda ta kehastab filmides «Visa hing», «Visa hing 2» , «Visa hing 3»,«Visa hing 4» ja «Visa hing 5».

Bruce Willis politseinik John McClane'ina 1988. aasta filmis «Die Hard» (Visa hing)
Bruce Willis politseinik John McClane'ina 1988. aasta filmis «Die Hard» (Visa hing) Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles