Prantsuse jalgpallur Paul Pogba «tegi järgi» Eesti lauljat Helen Adamsoni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson ja Paul Pogba
Helen Adamson ja Paul Pogba Foto: Elu24 fotomontaaž

Eelmise aasta lõpus sattus Helen Adamson pahandustesse, kui ta parkis karkudel käies oma auto haigla ees alale, mis oli justkui mõeldud invaliididele. Nüüd sai sama tembuga hakkama ka Manchester Unitedi prantslasest poolkaitsja Paul Pogba.

Laulja Helen Adamson, kes oli oma jalga niivõrd tõsiselt vigastanud, et pidi ringiliikumiseks kasutama karke, sattus Internetis inimeste viha alla, kui ta rääkis, et sai haigla ees parkides trahvi, kui oli parkinud invaparkimiskoha lähedal olevale haljasalale. 

«Ma endiselt arvan, et liikluskorraldaja käitus minuga ebainimlikult, sest ma parkisin invakohale ... tegelikult isegi mitte invakohale, vaid selle kõrval olevale haljasalale, et ma ei võtaks tervet suurt kohta ära. Ta nägi mind, ta nägi, et ma kõnnin karkudega, ma ütlesin talle, et mul on valus kõndida, et ma ei jaksa kõndida kaugele, ja ta tegi mulle ikka trahvi. Ma avaldasin selle kohta siis Facebooki postituse ja kuigi seal oli ka väga ilusaid kommentaare, mille eest ma olen väga tänulik, et on olemas ka häid inimesi, kes mõistavad seda, aga oli ka neid, kes vist ise ei ole kunagi ajutist traumat kogenud, kes ei ole seda valu kogenud, ja kes ütlesid, et inimesed nagu mina, on sisuliselt debiilikud,» kirjeldas Helen 5. detsembril Instagrami vahendusel oma ebameeldivat olukorda.

Helen Adamson ei taha tegeleda inimestega, kellel puudub empaatiavõime
Helen Adamson ei taha tegeleda inimestega, kellel puudub empaatiavõime Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Nüüd on avalikuks tulnud, et Manchester Unitedi hingekirja kuuluv poolkaitja Paul Pogba, kes tuli eelmisel suvel Prantsusmaaga maailmameistriks, parkis oma auto invaalale. Intsident toimus 19. detsembril ja selle tunnistajaks oli mees, kelle naine on invaliid, kirjutas The Sun.

Pogba 250 000 naela maksev Rolls-Royce oli pargitud Traffordi keskuse ette invakohale, kuid sellele puudus vastav luba.

Pogba valesti pargitud autost tegi pilti 52-aastane pealtnägija, kes ise jalgpalli ei jälgi, kuid üks tuttav oli talle öelnud, et masin kuulub prantslasele.

«Ma poodlesin koos oma naisega, kui ma nägin Rolls-Royce'i sinna pargitud. Kui ma autot lähemalt vaatasin, siis sellele ei olnud invaparkimise luba, aga sellel oli Monaco numbrimärk,» sõnas mees.

Paul Pogba valesti pargitud auto 19. detsembril Traffordi keskuse juures.
Paul Pogba valesti pargitud auto 19. detsembril Traffordi keskuse juures. Foto: Lugejafoto

Raudteetöötaja sõnas, et ta nägi hiljem telekast, kuidas sama auto Manchester Unitedi treeningkeskusesse saabus.

«Ma ei teadnud, et see on jalgpallur, aga kui ma sellest teada sain, siis ma ei olnud üllatunud. Siin tegu oli juhtumiga, kus keegi arvab, et kuna neil on ilus auto, siis nad võivad parkida, kuhu iganes. See oli täielikult ülbe ja enesekeskne ja isekas tegu,» parastas 52-aastane mees.

Manchester United poolkaitsja Paul Pogba.
Manchester United poolkaitsja Paul Pogba. Foto: Dave Thompson / AP / Scanpix

Praegusel juhul ei ole teada, kas 19. detsembril Traffordi keskuse juures valesti pargitud auto roolis oli Pogba ise, kuid kui oligi, siis see ei ole mehele esimene liikluskorralduse rikkumine.

260 000 naela nädalas teeniv 25-aastane Paul Pogba sai 2018. aastal sama autot juhtides kiirust ületades trahvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles