Telekokk Gordon Ramsay teatas, et saab viiendat korda isaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gordon Ramsay ja Tana 2011. aastal.
Gordon Ramsay ja Tana 2011. aastal. Foto: John Stillwell / PA Wire/Press Association Images

Briti telekokk Gordon Ramsay (52) ja tema abikaasa Tana (44) jagasid sotsiaalmeedias uue aasta soove ning kinnitasid ka, et uuel aastal on oodata perelisa.

Gordon Ramsay postitas Instagrami video, kus tema lapsed ning abikaasa kõigile head uut aastat soovivad. Video lõpus jääb Ramsay pidama aga oma naisel, kes särki tõstab ning häid uudiseid teatab ning beebikõhtu näitab.

«Põnevad uudised! Head uut aastat kõikide Ramsayde poolt,» kirjutas kokk pealkirjaks.

Tana ja Gordoni peres on 4 last - Meghan (21), Matilda (17) ja kaksikud Jack ja Holly (19). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Exciting news ! Happy new year from all the Ramsays

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on

Gordon ja Tana elasid 2016. aasta keskel läbi nurisünnituse. Hoolimata õnnetust sündmusest, tunnistas mees, et juhtunu liitis nende perekonda veelgi.

Tana oli viis kuud rase, kui Londonis Portlandi haiglas perele kurbi uudiseid lapse kaotusest teatati. Perekond sai valust võitu sugulaste ning sõprade abiga.

«Toetus on olnud erakordne. Seni, kuni see iseendaga ei juhtu, ei oska aimatagi kui paljud inimesed sellest puudutatud on. Kahju, et seda juhtub iga päev,» rääkis Ramsay.

«Me saime sellest perekonnana üle. Me olime laastatud, kuid õnneks on halvim seljataga. See võib juhtuda igal ajal, igaühega,» lisas mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles