Video: vaata, missuguse pruudi leidis endale värske superstaar Uudo Sepp

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti värskeimal superstaaril Uudo Sepal tuli mängu panna oma šarm ja lauluoskus jalustrabavaks lööginumbriks. Nimelt proovis «Aastavahetus Kanal 2ga» juhtinud Robert Rool Uudole pruuti leida.

Robert Rool, kes oli varustatud megafoniga, käis Uudo Sepaga Solarise keskuses, kus püüti leida neiut, kes võiks olla Saaremaalt pärit noormehe uus kallim.

Robert küsis Uudo käest, missuguseid omadusi ta neius otsib, mille peale laulja vastas: «Ta võiks olla lahke, osav ja kindlasti võiks osata soengut paremini teha kui mina».

Uudole, kellel oli kaasa kitarr, mida ta aeg-ajalt keskuses tinistas, tegid paljud naised silmad. Mitmed naised tunnistasid, et laulja on kena mees ja kindlasti soovitakse olla tema pruut, kuid ühel või teisel põhjusel jäi «tehing» pooleli. Küll oli põhjuseks noormehe soov lapsi saada, küll oli neiul juba partner olemas või oli keeldumise põhjuseks miski muu.

Robert Rool aga oli Uudole niivõrd heaks abimeheks, et suutis Uudole vähemalt ajutiselt leida pruudi. Neiu nimi oli Karen ning potentsiaalselt tulevane paarike leppis kokku niipalju, et üheskoos minnakse peole.

Vaata videost lähemalt, kuidas läksid Uudo Sepa pruudiotsingud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles