ŠOKK! Brigita Murutar jättis lapse isa maha ja jätkab üksikemana! (15)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brigita Murutar.
Brigita Murutar. Foto: Instagram

Laulja Brigita Murutar, kelle suhe kaasa Paul Neitsoviga oli paljudele positiivseks eeskujuks, teatas üllatuslikult Instagramis, et jätkab oma elu üksikemana. 

Brigita Murutar teatas, et jätkab elu üksikemana
Brigita Murutar teatas, et jätkab elu üksikemana Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Brigita Murutar on sündinud 9. veebruaril 1997. Ta on eesti lauljatar. Ta tegi lauljana debüüdi konkursil «Eesti Laul 2014» lauluga «Laule täis taevakaar», mis saavutas finaalkontserdil 7. koha. Brigita Murutar töötab raadios Elmar. Brigita on tegelenud triatloni ja ratsutamisega.

Tema vanemad on Alo ja Kati Murutar.

Brigital ja Paulil sündis 6. oktoobril 2017 tütar Loore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just look at my little deer ?

A post shared by Brigita Murutar (@brigitamurutar) on

Paul Neitsov on sündinud 20. detsembril 1993. Ta on eesti kitarrist. 

Paul Neitsov alustas pillimängu 12-aastaselt, kuid tõsisemaid muusikaõpinguid alustas 14-aastaselt. Ta on lõpetanud kitarri eriala Heino Elleri nimelises Tartu muusikakoolis Oleg Pissarenko käe all. Neitsov oli rahvamuusikaansambli Sireli kitarrist ja eestlaulja. Ansambel Sireli oli edukas Eesti folkfestivalidel ja konkurssidel. Ansambel esines ka Tšehhis, Saksamaal ja Rootsis.

Aastatel 2009 ja 2010 võitis Neitsov Viljandi Pärimusmuusika Keskuse korraldatud võistumängimisel parima näppepillide mängija auhinna. 2013. aastal võitis ta Elleri Rütmimuusika osakonna omaloomingukonkursil ERMO parima instrumentalisti auhinna. Lisaks on Neitsov Tiit Pauluse nimelise noore kitarrimängija preemia 2015 laureaat. Preemia andis oktoobris 2015 Viljandi kitarrifestivalil üle festivali kunstiline juht Ain Agan.

Aastast 2016 mängib ta ansamblis Svjata Vatra ning musitseerib ka ansamblites Wilhelm ja Caramel. Duona on Neitsov esinenud koos Margus Vaheri ja Brigita Murutariga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“There is a crack in everything That's how the light gets in” - L. Cohen ?

A post shared by Paul Neitsov (@paulneitsov) on

Kommentaarid (15)
Copy
Tagasi üles