Vaata ka imeilusat esitust: Lady Gaga murdus laval, kui laulis kuulsat ballaadi «Shallow»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga 2018.
Lady Gaga 2018. Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

Lauljanna Lady Gaga tegi reedel avalöögi oma «Enigma» show'le ning pidi hittloo «Shallow» ajal tegema pausi, et end kokku võtta ning läbi pisarate laul lõpuni esitada.

Lauljanna andis reedel avalöögi oma kaheaastasele kosmose teemalisele Las Vegases Park MGM-s toimuvale «Enigma» show'le, kus saab näha suuri roboteid, julgeid parukaid ning Gagale kohaseid üle võlli lavaefekte, kirjutab TooFab.

Gaga esitas oma parimaid hitte, näiteks «Born This Way», «Just Dance» ja «Bad Romance» ning kaverdas ka David Bowie laulu «I'm Afraid of Americans».

Fännidel tõusid aga ihukarvad püsti, kui lauljanna laulis filmist «A Star Is Born» tuntuks saanud laulu «Shallow», mida ta esimest korda laval laulis.

«Pikka aega tundsin, et keegi ei mõista mind,» rääkis lauljanna enne laulmist. «Nad arvasid, et see, kuidas ma riietun, räägin, mu hoiak ja suhtumine on pinnapealne. Tegelikult on see kuradi sügav.»

«Ma armastan teid väga,» jätkas ta. «Mul on uhke olla teie staar. Tõde on aga see, et teie sünnitasite mind.»

Gaga jalutas klaverini ning hakkas kuulsat ballaadi laulma. Esimese salmi ajal naine murdus ning pidi hetkeks pausi tegema, et end kokku võtta ja laul lõpuni esitada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles