Galerii: Tommy Cash ja Charli XCX panid Saku Suurhalli võimsa kontserdiga rappuma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul toimus Saku Suurhallis Tommy Cashi seni suurim kontsert Eestis, millest võttis osa ka Briti superstaar Charli XCX. Albumi «¥€$» esitluskontsert tõi Tommy lava ette mitu tuhat fänni, kes maruliselt kogu showle kaasa elasid.

Tommy Cashi autorikontsert ei olnud lihtsalt muusikaüritus, vaid piire avav visuaalne elamus. Cash muutis suurhalli oma maailmaks, kus kõigil on õigus oma arvamusele ja võimalus kaasa rääkida. 

Kontserdil lõi kaasa ka Briti superstaar Charli XCX. Suurkontserdi produktsioonipealik oli Taavi Randoja, valguskunstnik Vahur Daum ja videokunstnik Grete Ly Valing.

Tommy Cash andis 30. novembril välja oma kauaoodatud albumi «¥€$» ja Saku Suurhallis toimus muusiku seni suurim autorikontsert Eestis. «¥€$» on Cashi esikalbum, kus Tommy teeb koostööd paljude maailmanimedega teiste seas Charli XCX, Boys Noize ja Amnesia Scanner.

Saku Suurhallis toimunud kontsert pani alguse kaks kuud vältavale Euroopa ja Venemaa tuurile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles