Tommy Cash toob suurkontserdi lava otse Saku Suurhalli keskele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommy Cash.
Tommy Cash. Foto: Promopilt

Täna õhtul algab Saku Suurhallis Tommy Cashi seni suurim kontsert Eestis, millest võtab osa Briti superstaar Charli XCX. Tänase suurkontserdi lava asub suurhalli keskel, mis võimaldab veel rohkematel fännidel olla esireas.

Lisaks tänaõhtuse kontserdi ümmargusele lavale loovad unikaalse õhustiku liikuvad ekraanid, mis muudavad esinemise ajal asendeid ja annavad lavakujundusele erineva näo. Kogu kontserdi valgus ja video on muusikaga sünkroonis, videod on loodud spetsiaalselt tänaseks kontserdiks.

Tommy Cashi tänase suurkontserdi produktsioonipealik on kõrgelt hinnatud Taavi Randoja. Valguskunstnikuks Vahur Daum ja videokunstnikuks Grete Ly Valing.

Tommy Cashi autorikontsert ei ole lihtsalt muusikaüritus, vaid piire avav visuaalne elamus. Tommy Cash muudab suurhalli üheks õhtuks oma maailmaks, kus kõigil on õigus oma arvamusele ja võimalus kaasa rääkida.

Mil moel see toimuma saab, selgub juba täna õhtul. Tommy lubab õhtu jooksul mitmeid erinevaid aktsioone ja üllatusi.

Oma kohalviibimise on juba kinnitanud Briti superstaar ja hittide «Fancy», «Boys» ja «Boom Clap» esitaja Charli XCX.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles