Kerli Kõiv värskes raamatus: avasta enda seksuaalsust (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv.
Kerli Kõiv. Foto: Jörgen Paabu

Elu24 avaldab katkendi Kerli Kõivu raamatust «Haavatud jumalanna paranemispäevik», milles on 30 sammu selleks, et leida oma piiritu vägi ja taas täiel võimsusel maailma valgust kiirgama hakata.

«24. päev

Avasta enda seksuaalsust

Mõni õpetaja usub, et vahekorra ajal tekkinud energeetilised niidid inimeste vahel püsivad kuni seitse aastat. See on väga pikk aeg, sellepärast on oluline oma seksuaalsusega teadlikult tegutseda. Mina leidsin imelise naistele suunatud 21päevase meditatsioonikursuse selliselt veebilehelt nagu Dailyom.com nimega «Break the grip of past lovers» ehk «Murra minevikuarmastajate haare». See aitas mu naiselikele teadmistele tohutult kaasa. Õppisin oma üska puhastama ja tugevdama ning maaenergiaga ühilduma. Meis on nii palju kasutamata ja teadvustamata väge!»

Raamatu tutvustus

Laulja Kerli Kõiv on kirjutanud oma esimese raamatu just neile naistele, kes tunnevad, et nende tiivad on praegu veidi murtud. Teose kaante vahel on Kerli valusad kogemused ja konarlik paranemistee, aga ka talle kõige südamelähedasemad teadmised spirituaalsusest ning selle igapäevasest rakendamisest.

Siin on 30 sammu selleks, et leida oma piiritu vägi ja taas täiel võimsusel maailma valgust kiirgama hakata. «Loodan, et saad minuga koos nii lahinal nutta kui ka pisarateni naerda, ning et saan sind aidata lähemale sellele, kes sa tegelikult oled – tõeline jumalanna,» kirjutab Kerli.

Kerli Kõiv kirjutas enesepaljastusliku raamatu «Haavatud jumalanna paranemispäevik. 30 päevaga tallamatist supernaiseks».
Kerli Kõiv kirjutas enesepaljastusliku raamatu «Haavatud jumalanna paranemispäevik. 30 päevaga tallamatist supernaiseks». Foto: Promopilt
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles