Räppar Jay-Z tunnistas esmakordselt avalikult, et pettis abikaasat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce ja Jay-Z arrive Met galal 2015.
Beyonce ja Jay-Z arrive Met galal 2015. Foto: Charles Sykes / AP

Peale aastaid kuulujutte, tunnistas räppar Jay-Z intervjuus New York Timesile lõpuks, et pettis oma abikaasat Beyoncéd ning kuidas mehe truudusetus on ta vaimselt ellujäämis-režiimile pannud, kirjutab SheKnows.

Räppar rääkis intervjuus, kuidas ta on saanud peale terapeudi juures käimist kontrolli oma tunnete üle ning jäi pidama truudusetuse teemal. Mees rääkis, et teraapia on aidanud tal kontrolli alla saada oma viha ning on aidanud tal mõista, mis on tema emotsioonipursete tagamaadeks.

«Ma kasvasin tänu sellele kogemusele väga palju,» rääkis Jay-Z intervjuus. «Ma arvan, et kõige tähtsam asi, mis ma sellelt sain on teadmine, et kõik on omavahel ühenduses. Iga emotsioon on seotud ja sellel on mingi põhjus.»

Enne kui räppar terapeudi juures käima hakkas oli ta endasse tõmbunud ning soovis end peita inimeste eest, et nad ei näeks tema valu ja ebakindlust.

«Te ei taha, et ma teie valu näeksin. Seega sa paned ette maski tugevast inimesest,» rääkis Jay-Z. «Selle teadmine ja mõistmine muudab elu täielikult.»

Kuigi Jay-Z ei avaldanud, kust tal emotsionaalne stress pärines, tunnistas ta, et tänu sellele oli ta justkui ellujäämis režiimil. Ta ütles, et sulgus emotsionaalselt täielikult ja see viis teda tegudeni, mida ta siiani kahetseb - kaasa arvatud abikaasa petmiseni.

«Sa pead ellu jääma. Seetõttu proovid sa ellu jääda ja sulged kõik oma emotsioonid. Isegi naistega - sa tõmbud oma kesta ning ei suuda enam nendega sidet leida.»

«Minu puhul on see sügav. Ja kõik muu algas sellest, ka petmine,» lisas ta.

Beyonce ja Jay-Z esitavad «Drunk In Love» Grammy auhindade galal 2014. aastal.
Beyonce ja Jay-Z esitavad «Drunk In Love» Grammy auhindade galal 2014. aastal. Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

Intervjuus rääkis räppar esmakordselt tema truudusetusest, mille kuulujutud said alguse 2016. aastal, kui lauljanna Beyoncé avaldas oma viimase stuudioalbumi «Lemonade».

Albumil viidatakse korduvalt afäärile ja seetõttu uskusid popikuninganna fännid, et naine räägib oma läbielamistest petva abikaasaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles