Jõuluime jäi sündimata: hiidlaines kadunuks jäänud Indoneesia popmuusiku naine leiti surnuna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indoneesia popmuusiku Ifani abikaasa Dylan Sahara leiti surnuna.
Indoneesia popmuusiku Ifani abikaasa Dylan Sahara leiti surnuna. Foto: Instagram

Ööl vastu pühapäeva Indoneesiat vapustanud hiidlaines hukkus üle 400 inimese. Kohalik poplaulja Ifan, kelle bändikaaslased tragöödias otsa leidsid, hellitas lootust, et kadunuks jäänud abikaasa leitakse siiski elusalt. Kahjuks nii ei läinud.

Katastroof tabas Indoneesiat ajal, mil kohalik popbänd Seventeen kontserti andis. Hiidlaine purustas lava ning neljaliikmelisest ansamblist pääses eluga vaid laulja Riefian «Ifan» Fajarsyah. Bändi trummar ja laulja abikaasa, kes kontserdipublikus viibis, jäid kadunuks, ent nüüdseks on nendegi surnukehad leitud, vahendas Channel NewsAsia.

Bändi ninamees Ifan andis sotsiaalmeedias teada, et esmaspäeval maeti nii ansambli bassimees, kitarrist, mänedžer kui ka meeskonnaliige. Esmaspäeval tuvastati haiglas ka Ifani abikaasa Dylan Sahara surnukeha. Naine oli kohalik näitleja ja telenägu ning võinuks järgmisel aastal pääseda ka parlamenti.

Armastajapaar tähistas hiljuti oma teist pulma-aastapäeva.
Armastajapaar tähistas hiljuti oma teist pulma-aastapäeva. Foto: Instagram

Ifan pani Instagrami üles video, kus silitab hukkunud abikaasa kirstu. «Kuidas ma saan ilma sinuta elada, Dylan Sahara?» kirjutas ta. Alles novembris tähistas noorpaar teist pulma-aastapäeva. Möödunud pühapäeval saanuks Sahara 26-aastaseks ning Ifan hellitas lootust, et kadunuks jäänud abikaasa tuleb imekombel sünnipäevaks koju.

Nüüd palub popmuusik, et sõbrad saadaksid talle abikaasast pilte, kuna suur hulk fotosid on kadunud. «Minu telefon läks hiidlaines kaduma ja Dylani telefoni uhtus vesi minema,» kirjutas Ifan ja lisas, et on kahju, et tal naisest nii vähe pilte alles on.

«Ta ei olnud perfektne ja mina pole ka, aga ta püüdis alati olla parim abikaasa. Ma ei oskaks rohkemat tahtagi,» kirjutas Ifan emotsionaalses järelehüüdes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riefian Fajarsyah (@ifanseventeen) on

Postimehe andmetel sai laupäeval Jaava ja Sumatra saarte rannikupiirkondi tabanud hiidlaines surma vähemalt 429 inimest, üle 1400 inimese on saanud vigastada ja teadaolevalt 154 inimest on kadunuks jäänud. Kannatada sai üle 600 elumaja, palju hotelle ning üle 400 laeva ja paadi. Tuhanded kohalikud on jäänud kodutuks.

Sotsiaalmeedias levib ka video, kus on näha, kuidas hiidlaine popbändi Seventeen halastamatult lavalt pühkis ja lava kokku varises.

Vaata šokeerivat videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles