Hiltoni hotell pakkus jõuluajal pea kolmekümnele kodutule öömaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutu Iirimaal Dublinis raha kerjamas 2018.
Kodutu Iirimaal Dublinis raha kerjamas 2018. Foto: Artur Widak / ZUMAPRESS.com

Raise The Roof Hull kodutute projekt kogus üle 1100 euro, et reserveerida 14 tuba Suurbritannia linnas Hullis Royal hotellis, kuid reserveeringud olid ootamatult tühistatud, kirjutab Mirror.

Hotell on taastanud usu inimkonda ja pakkus 28 kodutule jõuludeks voodikohta, teatab organisatsiooni asutaja.

The Raise The Roof Hull kodutute projekt kogus üle 1100 euro, et reserveerida 14 tuba Suurbritannia linnas Hullis Royal hotellis, et kodutud saaksid jõululaupäeva ning esimese jõulupüha hotellis veeta.

Hull Live aga teatas, et üheksa päeva enne olid reserveeringud ootamatult kaduma läinud.

See aga vallandas suure paanika organisaatorite seas. DoubleTree by Hilton hotellikett päästis olukorra ning pakkus kõigile juba samal õhtul võimalust ööbida.

Grupp registreeris end hotelli sisse esmaspäeva pärastlõunal ning neid hellitatakse täna uhke õhtusöögiga.

Raise The Roofi asutaja Carl Simpson ütles, et pärast vahejuhtumit oli ta laastatud ning kartis, et kodutud ei saagi lubatud hotellis ööbimist.

«Kui me ütlesime nendele inimestele, et jõuluõhtul saavad nad õhtusöögi ning sooja toa, kus magada, läksid nende näod särama,» ütles ta.

«Siis võttis meiega ühendust DoubleTree ja ma ei suutnud uskuda, mida nad meile pakkusid. Nad taastasid usu inimkonda oma suuremeelse pakkumisega ning sellega, et nad nii kiiresti appi tulid.»

Royal hotelli esindaja selgitas, et reserveeringud tühistati, kuna nendeni jõudis info Raise The Roofi ebameeldivast käitumisest, kus kodutud eelmistel jõuludel ööbisid.

Simpson lükkas süüdistused ümber ning teatas, et külalised koristasid enda järelt pärast õhtusööki ja tegid hotelli töötajatele kingitusi.

Mees lisas ka, et Royal hotell pakkus neile, et maksavad raha kogu summa ulatuses tagasi.

Organisatsioon on aidanud jõuludeks ööbimise leida üle 20 inimesele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles