Video: lauljatar Kethi Uibomägi lubab tuleval aastal olla vallatum ja ulakam

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lauljatar Kethi Uibomägi, kes lööb kaasa Kanal 2 aastavahetuseprogrammis «Aastavahetus Kanal 2ga», lubas tuleval aastal olla vallatum ja ulakam. Elu24 intervjuus rääkis kaunis muusik, kuidas sattus autoõnnetusse ja mis saab siis, kui bändikaaslane Inga Tislar hoopis soolokarjääri tegema hakkab.

Kethi kinnitas, et 2018. aasta on olnud tema elu parim nii eraelus kui ka tööalaselt. Aastavahetuse veedab naine koos tüdrukutebändiga La La Ladies teisel kontinendil, esinetakse koos Tanel Padari ja NOËPiga Austraalias Sydneys.

Lõppeva aasta säravamate momentidena tõi lauljatar välja «Eesti selgeltnägijate tuleproovi» saate, «La La Wonderlandi» etenduse ning vestlusõhtu Anu Saagimi ja Liina Pulgesega.

La La Wonderland esietendus Tartus Hansa hoovis. Vasakult: Inga Tislar, Kethi Uibomägi ja Diana Varik.
La La Wonderland esietendus Tartus Hansa hoovis. Vasakult: Inga Tislar, Kethi Uibomägi ja Diana Varik. Foto: Laila Kaasik

Mõne nädala eest bändiga autoõnnetusse sattunud Kethi kinnitas, et õnnetus läks õnnelikult ja keegi viga ei saanud. «Tegemist oli metsavahelise teega, klaassile jää oli ja lumi oli sinna peale tuisanud. Kiirus oli 40–50 kilomeetrit tunnis ja kerge kurvike oli. Sealt kurvist tõmbaski piruetitama,» rääkis Kethi.

«Aga vedas, et oli kraav, autol pole ühtegi kriimu ja inimesed on kõik terved,» kirjeldas lauljatar õnnelikku õnnetust ning pani kõigile südamele, et liikluses ikka ettevaatlikud oldaks. Kethi kinnitas, et nüüd on bänd liiklusvahendi vahetanud hoopis hobuste vastu.

Küsimusele, kas La La Ladies võib bändikaaslase Inga Tislari soolokarjääri tõttu laiali minna, vastas Kethi, et soovib Ingale ainult edu. «Ma väga loodan, et teda ainult edu saadabki soolokarjääri tegemises. Inga on kõige vingem naislaulja Eestis üldse!» kiitis naine bändikaaslast. Inga valiti looga «Milline päev» Eesti Laulu poolfinalistide sekka.

La La Ladies.
La La Ladies. Foto: Instagram

Intervjuus paljastas Kethi, et lubab järgmisel aastal vallatum olla. Milles see plaan täpsemalt seisneb, vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles