Südantlõhestav lugu: Indoneesia hiidlaines kadunuks jäänud naise abikaasa ootab kallimat sünnipäevaks koju

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armastajapaar tähistas hiljuti oma teist pulma-aastapäeva.
Armastajapaar tähistas hiljuti oma teist pulma-aastapäeva. Foto: Instagram

Täna öösel Indoneesiat vapustanud hiidlaines hukkus üle 200 inimese. Kohalik popbänd Seventeen, mis looduskatastroofi ajal kontserti andis, pühiti hiidlainega lavalt minema, ning ellu jäi vaid ansambli laulja. Nüüd palvetab mees oma kadunuks jäänud abikaasa nimel, kellel on täna sünnipäev.

The Suni andmetel 556 kodu, üheksa hotelli ja kümme laeva hävitanud hiidlaine tabas Sunda väina ajal, mil 1999. aastal tegevust alustanud neljaliikmeline Indoneesia popbänd Seventeen kontserti andis. Laine lükkas lava ümber ning õnnetusest pääses vaid ansambli laulja Riefian «Ifan» Fajarsyah. Kitarrist, bassimees ja bändi mänedžer said looduskatastroofis surma, trummar on siiani leidmata.

Õnnetuses jäi kadunuks ka laulja abikaasa Dylan Sahara, kes on kohalik telenägu ja näitleja. Naine tähistanuks täna oma 26. sünnipäeva. Bändiliikmete surmast ja naise kadumisest andis teada laulja südantlõhestava Instagrami video vahendusel. Ehkki muusik kõneleb videos indoneesia keeles, on sõnum ja meeleolu üheselt arusaadav.

Vaata videot:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riefian Fajarsyah (@ifanseventeen) on

Ifan, kes jäi lisaks sõpradele, kellega on kümme aastat koos bändi teinud, ilma ka abikaasast, hellitab veel lootust, et naine leitakse elusa ja tervena üles. Poplaulja pani Instagrami üles Pariisis Eiffeli torni taustal tehtud mustvalge pildi, mille alla kirjutas armsa sõnumi: «Täna on su sünnipäev ja ma tahan sulle näost näkku õnne soovida. Palun kiirusta koju, kallis.»

Armastajapaar tähistas alles novembri alguses teist pulma-aastapäeva. Mees tõdes toona Instagramis, et on leidnud oma elu armastuse. «Pärast kõiki neid aastaid pole kohta, kus ma parema meelega oleks. Ma olen nii õnnelik, et sa mu abikaasa oled. Sa täiustad mind,» kirjutas Ifan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riefian Fajarsyah (@ifanseventeen) on

Sotsiaalmeedias levib ka video, kus on näha, kuidas popbänd halastamatult lavalt pühiti ja lava kokku varises. Postimehe andmetel on Jaava ja Sumatra saarte rannikupiirkondi tabanud hiidlaines surma saanud vähemalt 222 inimest, vigastatud on üle 840 inimese ja kadunud 28 inimest.

Vaata šokeerivat videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles