Stig Rästa uus muusikapala on tehtud koostöös «ühe Victoriga»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stig Rästa.
Stig Rästa. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Muusik Stig Rästa, kelle laulusõnad ja muusika on unikaalsemad kui ühesugused lumehelbed, avaldas koos Victor Crone'ga uue laulu. Lugu on mitme aasta pikkuse koostöö tulemus.

Stig Rästa kirjutas Facebookis lühikese loo sellest, kuidas valmis tema ja Victori ühine lugu «Storm», millega pääseti ka Eesti Laul 2019 poolfinalistide sekka.

«Juhtus nii, et istusin Stockholmis stuudios ja ootasin ühte tüüpi. Mina ei teadnud, kellega tegu, mulle ainult öeldi, et üks Victor tuleb ja siis vaadake äkki kirjutate midagi koos. Tuligi. No ja siis me kirjutasime ühe laulu. Möödus aasta, siis ta tuli Eestisse meile külla ja kirjutasime teise ja kolmandagi. Hiljem tuli ta tagasi ja kirjutasime veel ja veel. Seitsmendal või kaheksandal korral kui ta meile jälle külla tuli, kirjutasime selle laulu. Ettääää kuulake ja siis noh mõnus värk.»

Stig Rästa lisas: «Kusjuures Victor oskab nüüdseks selliseid eestikeelseid sõnu nagu parukas, purakas, purikas, pärakas, pirakas, pirukas, porikas, perekas jne.»

Stig Rästa ja Victori uut lugu «Storm» saab kuulata ja tellida SPOTIFYst

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles