Luuletaja Aapo Ilves jõulude eel: mind teie jõulud ei huvita, pigem häirivad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luuletaja Aapo Ilves jõulude eel: mind teie jõulud ei huvita, pigem häirivad
Luuletaja Aapo Ilves jõulude eel: mind teie jõulud ei huvita, pigem häirivad Foto: Mihkel Maripuu

Homme on jõululaupäev, mida ootavad tuhanded ja tuhanded pered üle Eesti. Nende seas aga pole luuletajat ja kirjameest Aapo Ilvest, keda pühad pigem häirivad.

«Igaks juhuks annan teada, et kuigi te olete kõik väga ilusad ja head, mind need teie mingid jõulud, või mis nad olidki, üldse ei huvita, pigem häirivad,» kirjutas austatud luuletaja Facebooki. 

Aapo Ilves siis selgitas, miks ta jõuludest nii arvab. «Palun ärge käige mulle oma jõuludega pinda. Iga gif või jõulukaart osatab mind või raiskab aega. Ma olen vabakutseline laulukirjanik ja mul ei ole jõule, ma kirjutan ja tõlgin seda jama raha eest, mitte raha pärast.»

Kuigi Aapo Ilves jõule ei oota, siis on sellest vaimustuses poliitik Sven Sester, kes nii mõnelegi inimesele meeldivad jõulukaardi postkasti pistis. 

Paljudes inimestes pigem vastikust kui tänulikkust tekitanud kaart kujutab Sesterit kamina ees raamatut käes hoidmas ja rahulolevalt kaamerasse naeratamas.

Häid pühi!

Või, nagu Juku-Kalle Raid ütles: «Pühi ise!»

Sven Sesteri jõulutervitus
Sven Sesteri jõulutervitus Foto: Facebook
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles