Galerii: täismajale esinenud The Swingers tekitas kontserdikülastajatel korraliku jõulumeeleolu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul Alexela kontserdimajas esinenud The Swingers, kes esinesid koosseisus Tanja Mihhailova, Birgit Sarrap, Jüri Pootsmann ja Mikk Saar, tekitasid kontserdikülastajatel korraliku jõulumeeleolu.

Eesti menukaim showband, ansambel Swingers, kes andnud üle 1000 kontserdi võtab kaheksa tegevusaasta jooksul avalikult esmakordselt ette säravate jõulukontsertide sarja mööda Eesti suurimaid lavasid!

Ansamblisse kuuluvad Mihkel Mattisen (klaver), Timo Vendt (viiul), Indrek Sarrap (kontrabass) ja Peep Kallas (trummid) ning solistidena ansambli raudvarasse kuuluvad Tanja, Birgit, Mikk Saar ja Jüri Pootsmann.

Need kontserdid saavad olema meeleolukad kokkuvõtted talvistest ja jõulustest juttudest ning heast muusikast - kõlavad nii parimad talve - kui jõululood, kuid ka muud tuntud ja sellesse aega sobivad muusikapalad, mis pead valutama ning norskama ei pane ning mille peale mida võid olla kindel, et lahkud kontserdilt hea tujuga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles