Galerii: Sissi ja Dave Benton panid Kaarli kiriku jõulumeloodiais helisema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu superstaarisaates teise koha saanud Sissi Nylia Benita andis koos isaga Tallinnas Kaarli kirikus südantsoojendava jõulukontserdi. Vaata galeriist, kuidas muusikud kiriku helisema panid!

Tänavu pöörati rollid pahupidi: kui varem on Sissi olnud isa jõulutuuridel vaid külalisesineja, siis nüüd on superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud lauljatar ise rambivalguses. «Nüüd räägitakse, et Sissi jõulutuurile tuleb isa ka kaasa,» ütles lauljatar, kelle isa Dave Benton 2001. aastal Eestile eurovisioonivõidu tõi.

Kontsertidel esitatatakse laule, millel on isa-tütre jaoks eriline tähendus, olgu need siis jõululaulud või mitte. Kolmel kirikukontserdil astuvad üles Sissi Nylia Benita, Dave Benton, Madis Kari klarnetil ja klaveril ning Madis Arvisto kitarril.

19-aastane Sissi lööb isa eeskujul kaasa ka seekordsel eurokarussellil: nimelt valiti tema laul «Strong» Eesti Laulu 24 poolfinalisti sekka.

Kuula Sissi võistluslaulu:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles