Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

GALERII: Liipa Talu Jõulumaal võistlesid grillmeistrid verivorsti valmistamises

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Möödunud laupäeval avas juba kolmandat korda uksed Liipa Talu Jõulumaa, kus sel aastal võtsid omavahel mõõtu Eesti grillmeistrid verivorsti valmistamises.

Eesti Grilliliidu poolt korraldatud meistrivõistlustele oli kohale tulnud mitmeid meeskondi, kes kõik trumpasid teineteist üle erinevate maitsete ja koostisosadega. Grilliti näiteks lepasuitsu-, peekoni- ja bareque-verivorstid, kuid eraldi olid ka Päkapiku verivorstid.

Varahommikust saati oli Liipa Talus tunda särisevate verivorstide aroome, kuulda muusikat ning näha ringi sabimas päkapikke koos Jõuluämma- ja memmega ning Liita Talu jõuluvana Engelberthi. 

Kohe verivorstipeo õrval sai jõulukinkideks valida kaupu käsitööturult. Valikus olid magusad pulgakoogid, kodumaised mahekohukesed, sussid, kindad ja muud huvitavat.

Liipa Talu Jõulumaal oli tõeliselt lõbus programm. Jõulumeeleolu tõid lauljanna Nele-Liis Vaiksoo ja Olav Ehala, kes esitasid nii aegumatuid hitte kui ka uusi lemmikuid.

Lisaks esinesid Jane Sipelga ja Robin Koljak, tantsunumbreid näitasid päkapikud ning jõulutervitusid jagas Jõelähtme vallavanem Andrus Umboja.

Jõulumaa kohvikus pakuti ka traditsioonilist jõulupraadi - hapukapsast, ahjukartulit ja kõrvitsasalatit.

Tagasi üles