Nagu päriselu «Üksinda kodus»: kaks last on ema surma järel võõras riigis kinni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olivia ja Ben ootavad võimalust koju minna, aga peavad jõulud ikka Uus Meremaal veetma.
Olivia ja Ben ootavad võimalust koju minna, aga peavad jõulud ikka Uus Meremaal veetma. Foto: Facebook

Kaks väikest last, kelle ema suri Uus Meremaal puhkusel viibides raskes autoõnnetuses, on praegu riigis kinni ja ootavad, mil tagasi koju saada. Okei, mitte nagu «Üksinda kodus», aga peaaegu.

Kuueaastane Ben Sargent ja tema üheks-aastane õde Olivia on praegu peretuttavate hoole all. Lapsed kaotasid ühe vanema, kui hukkus üks nende kahest emast Kerry. Nende teine vanem, 49-aastane Jules murdis selja, jala ning roided. Naine viibib praegu haiglaravil. Autoõnnetuses suri ka teises sõidukis olnud 65-aastane Mary Peneamena, krjutas Metro.

Jules küll paraneb, kuid ei ole praegu reisimiseks piisavalt terve, mis tähendab, et nii tema kui lapsed peavad jõuludeks Whangareisse jääma. Selle sama linna lähedal ka hirmus tragöödia toimus.

Kerry ja Jules
Kerry ja Jules Foto: Facebook

Lapsed, kes samuti autos viibisid, viga ei saanud, kuid on tugevalt traumeeritud. Beni olukord olla nii täbar, et ta olla ellujäänud emale öelnud, et ta ei mäleta, milline oli elu enne õnnetust.

Jules ei tohi enne koos Beni ja Oliviaga tagasi Inglismaale reisida, kui ta on arstidelt saanud rohelise tule. Ja isegi kui ta selle saab, siis arvestades Jules'i saadud vigastusi läheb veel aastaid enne, kui ta täielikult paranenud on.

Pere sõbrad on alustanud GoFundMe lehekülje, et neid tekkinud kulutustega aidata. Sõbrad seadsid eesmärgiks alguses 10 000 naela, kuid arvestades, kui kiiresti raha kogunema hakkas, siis muudeti see 15 000 peale. Praeguseks on kogutud üle 8000 naela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles