Kohtingusaatest «Armastuse saar» tuntud Charlie Taylori salapärane blond pruut on Eestist pärit modell

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Taylor "Armastuse saare" saates.
Charlie Taylor "Armastuse saare" saates. Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Tõsielusarja «Armastuse saar» staari Charlie Taylori salapärane kaaslane on Eesti päritolu modell Astrid Elken, kirjutab Daily Mail.

Tõsielustaari nähti selle nädala alguses Sydney rannal suudlemas salapärase blondi naisterahvaga. Tänaseks on teada, et selleks on Eestist pärit fitness-modell Astrid Elken, kellega koostöös Charlie riidekollektsiooni avaldama peaks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a lil difficult, but a good one ?

A post shared by ASTRID ELKEN ?? (@astridelken) on

Partnerlusest teatasid mõlemad teisipäeval Instagramis ja teatasid, et nende riidebränd saab olema nimega Cabu Collection.

Astrid tunti ära tema iseloomuliku tätoveeringu pärast, mis naisel käel on.

Paar pole veel avalikult oma suhet kommenteerinud, kuid hiljuti kirjeldas Charlie sotsiaalmeedia postituses neid kahte kui «couple goals».

Paistab et lisaks äripartnerlusele on nad koos ka väga loovad, sest nad on üheskoos kaasa löönud mitmetes naljavideotes.

«Armastuse saar» on Briti kohtingusaade. Armastust otsivad 12 noort inimest Hispaanias Mallorca saarel. Motivatsiooni lisab ka võitjapaarile ette nähtud auhind, 50 tuhat naela ehk veidi üle 55 tuhande euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles