Produtsent Tanel Tatter hoogsast komöödiast «Lõbus perekond»: Saara Kadakust tuli välja selline ninja, et endalgi hakkas hirmus!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 viimases «Hommik!» saates käisid külas 28. detsembril kinodesse jõudva Eesti-Armeenia komöödia «Lõbus perekond» tegijad: Apollo Film Productsionsi produtsent Tanel Tatter ning politseiniku rollis üles astuv koomik Mattias Naan.  

Saates tuli juttu filmi idee sünnist ning sellest, kuidas on teha filmi, kus kokku saavad jahedad eestlased ja tulised armeenlased. 

«Lõbusa perekonna» peategelane Artur (Armen Arushanjan) unistab filmitegija karjäärist. Ent tema vanaisa arvates on Artur just õige mees jätkama perekonna kuulsat veiniäri. Kui aga eestlasest veinieksperdi hävitava kriitika tõttu ähvardab nende veiniäri krahh, nõustub Artur sõitma Tallinnasse, et lahendada raske olukord ning ühtlasi kohtuda ka noormehe stsenaariumi vastu huvi tundnud produtsendiga. Tallinnas satub Arturi teele iseteadev, teravkeelne ja lolluse suhtes sallimatu ettekandja Ingrid (Saara Kadak). Peagi on noored teineteisel turjas kinni ning sündmused võtavad sootuks ootamatu suuna. 

«Lõbusa perekonna» loos teeb kaasa suur hulk kodumaiseid staare ning parimaid armeenia näitlejaid. Nende hulgas eesti esidiiva Merle Palmiste ning alati võrratu Andrus Vaarik. Oma osa on filmis ka Liina Vahtrikul, Mart Toomel, Andres Dvinjaninovil, Elina Reinoldil, Ain Mäeotsal ja armeenia staaridel Aram Gevorgjanil, Arman Navasardjanil, Vigen Stepanjanil. 

Loo stsenarist ja lavastaja: Mihhail Pogosov

Filmi tootjad: Apollo Film Productions, Zolba Productions ja Berg Sound

Produtsendid: Veiko Esken, Tanel Tatter, Jevgeni Supin, Ivar Vendelin, Mihhail Pogosov

Filmi levitab: Hea Film

Apollo Kinodes alates 28. detsembrist 2018. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles