Hard Rock laager avalikustas raju aftermovie

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hard Rock Laager 2019
Hard Rock Laager 2019 Foto: Promopilt

2018. aasta Hard Rock Laagrist on valminud rokkiv video, mis võtab kogu festivali olemuse väga tabavalt kokku ning toidab kindlalt kõigi laagrisõprade ootusärevust.

Hard Rock Laagri peakorraldaja Kaido Haavandi sõnul pole tegemist esimese festivali videokajastusega. «2004 andsime välja suurepärase ürgses VHS-formaadis kasseti, mis annab välja lausa filmi mõõdu ja sisaldab lisaks esinemistele ka intervjuusid kõigi bändidega, sh. alles tähelendu alustanud Swallow The Suni ja juba legendaarse Dismemberiga,» meenutab ta.

«Formaat oli selleks hetkeks lootusetult vananenud ja nii need kassetid meil riiulis oma aega ja kollektsionääride huvi ootavad.» Samuti on Hard Rock Laagrist varasemalt tehtud ka erainitsiatiivil päris korralikke lühiülevaateid. Tänavune lähenemine on aga igati värske ja kaasaegne.

«Esmakordselt on meil välja käia ametlik Hard Rock Laager aftermovie, kus on minu arvates väga hästi esindatud kõik, mida ühel suvisel raske muusika festivalil pakkuda on - ülev atmosfäär, aasta nädalavahetust nautiv rahvas ja loomulikult maailmatasemel bändid suurel laval,» lisab Haavandi.

Raskemuusika sõprade suve tippsündmus toimub Vana-Vigala müstiliselt kaunis jõekäärus tuleval suvel juba 18. korda. Traditsioone hoitakse au sees ka sel aastal: kahe päeva jooksul astub kahel laval üles ei rohkem ega vähem kui 22 artisti.

Lisaks Eesti metalbändide paremikule saab kuulda ja näha ka arvukalt välisartiste. Aastate jooksul on Vana-Vigalas üles astunud sellised suurnimed nagu Behemoth, Testament, Phil Anselmo, Lacuna Coil, Katatonia ja paljud teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles