Kummituslik foto: kas Doonaust surnuna leitud 34-aastase Rumeenia lauljatari viimane pilt kuulutas saatust ette?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anca Pop.
Anca Pop. Foto: AP/Scanpix

Nädala alguses leiti Rumeeniast Doonau jõest kohaliku poplauljatari Anca Popi surnukeha. Autoga jõkke sõitnud 34-aastase muusiku viimaseks postituseks jäi justkui ettekuulutav pilt, millel lauljatar vaatab oma viimse puhkepaiga poole.

Möödunud nädalal suri menukas Rumeenia poplauljatar Anca Pop, kui sõitis seni teadmata asjaoludel autoga Doonau jõkke. Popstaar oli teel ema juurde õhtusöögile. Sukeldujad tõid lauljatari surnukeha jõest välja esmaspäeva õhtul.

Kurioosse juhtumi muudab veelgi kummalisemaks see, et oma viimasel pildil istus lauljatar Doonau kaldal ja vaatas unistavalt surmapaiga suunas. Foto, mille allkirjaks pani Anca lühidalt ja tagantjärele saatuslikult «Doonau», on jätnud fännid spekuleerima, kas pilt kuulutas popstaari saatust ette.

Vaata Anca viimast pilti:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dunare

A post shared by Anca Pop “Shamanca” (@ancapopmusic) on

1984. aastal sündinud Anca põgenes perega kolmeaastaselt kommunistlikust Rumeeniast Kanadasse. Teekonnal ületati väikesel parvel ka seesama jõgi, mille vetes lauljatar lõpuks elu kaotas. Tagasi Rumeeniasse tuli perekond pärast Nõukogude liidu lagunemist.

Eelmisel suvel debüütalbumi avaldanud lauljatari suuremad hitid «Free Love», «Loco Poco» ja «Ederlezi» on Youtube’is kogunud üle 1,5 miljoni vaatamise. Suurema osa ajast veetis Anca Rumeenias ja Kanadas, ent kogus suure populaarsuse ka Jaapanis. Hittloole «Free Love» andis Anca erootikaajakirja Playboy jaoks välja vallatu 18+ muusikavideo.

Vaata 2017. aasta suvehiti «Ederlezi» muusikavideot:

Doonau, milles popstaar oma otsa leidis, on 2850-kilomeetrine jõgi Euroopa lõunaosas ning pikkuselt Euroopa teine jõgi. Doonau algab Saksamaal ja suubub Musta merre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles