Video: Ukrainas läksid kaks näärivana raha pärast kaklema (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukrainas Odessas läksid kaks näärivana kaklema
Ukrainas Odessas läksid kaks näärivana kaklema Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ukrainas Odessa kesklinnas leidis laste silme ees kahe «paha» näärivana kaklus, mille mitmed vanemad videole jäädvustasid ja video sotsiaalmeediasse panid.

Pealtnägijate kinnitusel sai näärimeeste vastuolu alguse, kui üks väike tüdruk poseeris jõulupuu juures koos vanema näärivanaga, teatab msn.com.

Näärivanaga koos poseerimise eest tuli maksta.

See ärritas nooremat mees, kes samuti oli kehastunud näärivanaks. Noorem näärivana käskis vanemal näärivanal «uttu tõmmata».

Ilmnes, et vanem näärivana oli võitluskunstide entusiast. Ta otsustas kohale jääda ja võidelda.

Ukrainas Odessas läksid kaks näärivana kaklema
Ukrainas Odessas läksid kaks näärivana kaklema Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Väike tüdruk, ta ema ja teised kohal olnud vaatasid üllatunult kahe mehe kaklust, mille käigus oli kuulda ka roppus sõimu, mis kindlasti ei olnud laste kõrvadele sobiv.

Paar meest üritasid näärivanasid lahutada, kuid see osutus keeruliseks ja nad said mõlemalt näärivanalt hoope.

«Näärivanade kakluse põhjuseks oli raha. Jõuluvanaks kehastunud teenivad aastalõpul hästi, poseerides huvitatutega kuuse juures. Mõlemad näärivanad tahtsid kena kopika teenida,» lausus kohal olnu.

Ta lisas, et kaks näärivana meenutasid maffiategelasi, kes võitlevad territooriumide pärast.

Ukrainas Odessas läksid kaks näärivana kaklema
Ukrainas Odessas läksid kaks näärivana kaklema Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«See kaklus jättis lastele näärivanadest kindlasti halva mulje ja negatiivse lapsepõlvemälestuse. Võimalik, et see rikkus kellegi pühademeeleolu,» lisa ukrainlane.

Odessa on linn Ukrainas, Odessa oblasti keskus. See rohkem kui ühe miljoni elanikuga linn asub Musta mere Odessa lahe ääres.

Odessa üks kuulsamaid vaatamisväärsusi on tsaariajal 1837 – 1841 ehitatud trepp, mis kandis algselt Prantsuse 17. sajandi kardinali ja riigitegelase Richelieu’ nime, kuid nõukogudeajal nimetati soomuslaev Potjomkini järgi ümber Potjomikini trepiks.

Ukraina Odessa Potjomkini trepp
Ukraina Odessa Potjomkini trepp Foto: Fred Grinberg / RIA Novosti/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles