Supersilmade saladus paljastatud: loe, kuidas «Alita: Sõjaingel» küborgitari silmad inimlikuks saadi!

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Alita: Sõjaingel»
«Alita: Sõjaingel» Foto: Capital Pictures / Scanpix

Produtsent James Cameroni futuseikluse «Alita: Sõjaingel» kangelanna silmade ümber on viimastel nädalatel palju arutelu olnud: uues treileris paistavad need hoopis teistsugused kui esimeses. 

Rosa Salazari kehastatud kangelanna moonutatakse filmis arvutigraafika abil manga-laadseks, ent siin on alati oht, et tulemus jääb võõristav. Sestap tuli filmitegijail oma töö korduvalt üle vaadata ning just tegelase ebanormaalselt suured silmad olid kriitiline nüanss, mis tuli paika saada. Nimelt nägi visioon ette, et Alita silmad peavad jääma Jaapani koomiksile omaselt hiiglaslikud, ent siiski eeldab inimese moodi välja nägemine siiski teatavat kompromissi. 

Vaata, kuidas erinesid esimese ja teise treileri versioonid:

Alita
Alita Foto: Kaader videost

Filmi režissöör Robert Rodriguez selgitas ühel linastusel (vaata allolevat videot), et kui paljud ütlesid, et silmi on väiksemaks tehtud, siis see on vale – silmi tehti just suuremaks ehk inimlikum pilk eeldas suuremat pupilli. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles