Eurovisioonifännide unelm: Elina Nechayeva ja Alexander Rybak annavad tuleval aastal ühise kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexander Rybak
Alexander Rybak Foto: SCANPIX

Tänavu Eestit Eurovisioni lauluvõistlusel esindanud Elina Nechayeva ja Norrale kümnendi eest lauluvõistluse võidu toonud Alexander Rybak esinevad tuleval aastal ühel laval.

Norrat kahel korral Eurovisionil esindanud naerusuine Alexander Rybak ja meie oma ooperilauljast eurolaulik Elina Nechayeva astuvad tuleval aastal ühele lavale. Ühine kontsert antakse 20. veebruaril Tšehhis Brnos. Piletihinnad algavad vaid 20 eurost.

2009. aastal Moskvas looga «Fairytale» Norrale eurovisioonivõidu toonud Rybak andis sotsiaalmeedias teada, et ootab erilist kontserti suure põnevusega. «See on esimene kontsert koos mu uue eurovisioonipartneri Elinaga! Sellest tuleb klassikalise ja popi segu ühes ägedas Brno klubis. Läheb põnevaks!» kirjutas 32-aastane Rybak Instagramis.

Suures vaimustuses on ka Elina, kes teenis tänavu Portugalis lauluga «La Forza» suure lauluvõistluse 8. koha. «Uus aasta tuleb superpõnev! Kes oleks kümme aastat tagasi, kui kooli jõulupeol bändiga «Fairytale’i» kaverdasime, osanud arvata, et ma kunagi Alexiga samal laval esinen,» kirjutas 27-aastane Elina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Nechayeva ?Soprano (@elinanechayeva) on

Ka tänavu Eurovisioni lauluvõistlusel Norrat esindanud ja looga «That’s How You Write a Song» 15ndaks jäänud Rybak rääkis suvel, et unistab Elinaga koos esinemisest. «Mind väga võlus imeline Elina Nechayeva. Kui me saaksime koos esineda, oleks see unistuse täitumine,» ütles alati rõõmsameelne laulumees.

Korduvalt Eestis esinenud Rybakil jagus ka Elina kodumaa kohta vaid häid sõnu. «Ma arvan, et Eesti on väga armas riik, kus Ida-Euroopa kohtub Lääne-Euroopaga. Nii ajalooliselt, aga ka selle poolest, kuidas inimesed käituvad. Valgevenes sündinud norrakana oskan seda väga hinnata ja tahan reisida Eestisse nii palju kui võimalik,» rääkis mees.

Eurolaulikud on siiski varemgi kohtunud. Muusikute teed ristusid tänavuse eurokarusselli alguses 5. mail ning Elina jagas meeleolukat sündmust ka Twitteris.

Tuleta meelde hittlaulu «Fairytale», millega Rybak 2009. aastal suure lauluvõistluse kinni pani:

Ja selle esitusega sai Portugalis 8. koha meie Elina:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles