Glamuurimodell Katie Price peab joobes juhtimise tõttu kohtu ette astuma

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Price 2010. aastal Sussexis kohtusse minemas
Katie Price 2010. aastal Sussexis kohtusse minemas Foto: Gareth Fuller / PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Inglannast tuntud pesumodell, viie lapse ema Katie Price peab joobes juhtimise tõttu 7. jaanuaril 2019 Bromley kohtu ette astuma.

Politsei tabas joobes Price’i autoroolist 10. oktoobril 2018, kui ta Londoni kaguosas oma roosa Range Roveriga vastu puud sõitis, teatab plymouthherald.co.uk.

Katie Price ja tema roosa Range Rover 2012 Londonis
Katie Price ja tema roosa Range Rover 2012 Londonis Foto: MAVRIXONLINE.COM /Scanpix

Politsei lasi 40-aastasel staaril, kelle lavanimi on Jordan, puhumistesti teha, kuid ei ole teada, kui palju ta organismis alkoholi oli.

Politsei võttis ta kinni ja ta oli 13 tundi politseijaoksonnas vahi all. Hiljem ta vabastati ja talle esitati süüdistus joobes juhtimises, mille tõttu ta antakse jaanuaris kohtu alla.

Lisaks joobes juhtimisele on Price’il veel probleeme. Teada on, et ta on peaaegu pankrotis ning ta ei suuda isegi enam kommunaalmakseid ja mobiiltelefoni teenuse eest tasuda.

Katie Price Londonis fotosessioonil
Katie Price Londonis fotosessioonil Foto: Doug Peters /EMPICS Entertainment/Scanpix

Price’i esindaja ei ole meediale kommentaare andnud.

Selle aasta septembris käis Price Briti ühes tuntumas võõrutuskliinikus alkoholisõltuvuse ravil.  Ta on avalikult tunnistanud, et tal on alkoholiprobleem ja ta on kohe pankrotistumas.

Price’il on varasemast mitu niiöelda ülestunnistusvideot, millel ta räägib oma kokaiinisõltuvusest.

Briti meedia teatel Price'il siiski tööd jätkub. Teda näeb 22. veebruaril 2019 Plymouthi ööklubis, kus esitleb seksikaid nappe kehakatteid.

Katie Price pidi ka 2010. aastal joobes juhtimise tõttu kohtu ette astuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles